H επίθεση του Αλέξη Κούγια στην Τατιάνα Στεφανίδου έγινε με αφορμή την αθώωση της Έλενας Πολυχρονοπούλου για την υπόθεση της διακίνησης ναρκωτικών.

Στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, με αφορμή την υπόθεση της αθώωσης της Έλενας Πολυχρονοπούλου, καθώς από χτες έχει προαναγγείλει ότι θα προχωρήσει πιθανότατα σε αγωγές αποζημίωσης εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση  (Δείτε εδώ τη δήλωση του).

«Το δικαστήριο ήταν απόλυτο στην αθωωτική κρίση και το σημαντικό είναι ότι και ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την απαλλαγή της γιατί δεν υπήρχε κανένα στοιχείο που να την εμπλέκει στην υπόθεση αυτή. Τώρα αρχίζει ένας αγώνας για την Έλενα Πολυχρονοπούλου ώστε να αποκατασταθεί πλήρως το όνομά της και υπάρχει μία σκέψη γενικότερα για το τι θα κάνει με αυτούς που την έβαλαν στη φυλακή.

«Θέλω να δω τι θα γίνει με την κα Πολυχρονοπούλου, αν θα της ζητήσουν συγγνώμη αυτές οι κυρίες που έχουν κάνει λαϊκά δικαστήρια τις εκπομπές τους και γραφεία που στέλνουν δικηγόρους. Μάλιστα άκουσα την κα Στεφανίδου να λέει ότι “θα στέλνω βεβαίως δικηγόρους, όποιος μου ζητάει τη βοήθειά μου”. Και ποια είσαι εσύ κυρά μου; Τι είσαι εσύ; Ποια είσαι εσύ που γνωρίζεις ποιον πρέπει να βοηθήσεις; Ξέρεις νομικά;

Γνωρίζεις την προσωπικότητα αυτού που ζητά τη βοήθειά σου; Και ποια είσαι εσύ που θα επιλέγεις δικηγόρους; Δηλαδή ποιο είναι το αντάλλαγμα, όταν στέλνεις δικηγόρο; Το να έχεις την αποκλειστικότητα της υποθέσεως; Θέλω λοιπόν να καταλάβετε ότι τα πράγματα αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν. Είδατε και την πρόταση της Εισαγγελέως για την υπόθεση Φιλιππίδη».

Η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από την εκπομπή της είχε πει: «Θέλω να κάνω μία μικρή επισήμανση, απευθυνόμενη στα όσα είπε ο κύριος Κούγιας και όσα με αφορούν: θέλω να υποσχεθώ και στον κύριο Κούγια και στον κόσμο ότι μέχρι το τέλος της καριέρας μου όποιος άνθρωπος ζητήσει τη βοήθειά μου εκτός από φόνισσες, φόνισσες των παιδιών τους, βιαστές, παιδοβιαστές αλλά όποιος άνθρωπος είναι θύμα ή το παιδί του έχει πέσει θύμα επίθεσης ή τροχαίου και δεν έχει λεφτά και είναι άνθρωπος φτωχός, κατατρεγμένος και ζητήσει τη βοήθειά μου, θα είμαι εκεί να τον βοηθήσω με ό,τι μπορώ.

Και αν μου ζητηθεί να πάρω τηλέφωνο κάποιον φίλο μου δικηγόρο και να του πω: ξέρεις, αυτή η γυναίκα έχασε το παιδί της σε τροχαίο, είναι φτωχή, δεν έχει λεφτά να κινηθεί δικαστικώς, μπορείς να την υπερασπίσεις χωρίς χρήματα; Θα το κάνω. Όσο μπορώ θα το κάνω. Φόνισσες, βιαστές, παιδοβιαστές δεν υποστηρίζουμε και δεν τους βρίσκουμε και δικηγόρους.

Θέλω να είμαι πολύ ξεκάθαρη με τα όσα ισχυρίζεται ο κύριος Κούγιας και να διαχωρίσω και τη θέση μου στο θέμα αυτό. Και μιλώ γενικώς, δεν μιλώ ειδικώς. Μιλώ γενικώς και ο νοών νοείτω».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook