Για πρώτη φορά στο χθεσινό επεισόδιο υπήρξε τόσο σημαντική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες στο διαγωνιστικό μέρος με τους Κόκκινους να κερδίζουν 10-4 τους Μπλε.

Το Survivor All Starκέρδισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού που διατήρησε για ακόμα ένα βράδυ το πρόγραμμα στην πρώτη θέση της τηλεθέασης την ώρα μετάδοσής του με ποσοστό 19,9% στο δυναμικό κοινό και 19,1% στο γενικό σύνολο του κοινού.

Κόκκινοι και Μπλε ρίχνονται με πάθος στο στίβο μάχης απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Η αναμέτρηση προχωράει πόντο πόντο και η μία ομάδα να καλείται να ανταπεξέλθει σε δύσκολες συνθήκες με δύο βασικούς της παίκτες εκτός.

Η χαρά των νικητών για το έπαθλο φαγητού φαίνεται να απογοητεύει διπλά τους ηττημένους.Η ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες μεταφέρεται στο Συμβούλιο Αποχώρησης καθώς οι παίκτες εκατέρωθεν λένε την αλήθεια τους προκαλώντας εκνευρισμό στους αντιπάλους.

Μια ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα στο Συμβούλιο ενώ μία… κόντρα από τα παλιά κάνει την επανεμφάνισή της!

Η αποχώρηση της εβδομάδας γεμίζει θλίψη την ομάδα που χάνει έναν παίκτη της. Ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ή η Καρολίνα ΖακλίνΚαλύβα θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο;

SURVIVOR ALL STAR: δεν είναι παιχνίδι, είναι επιβίωση!

 

Κυριακή έως Τετάρτη στις 21.00

 

Δείτε το τρέιλερ:

#SurvivorGR

Facebook: https://www.facebook.com/SurvivorGreece

Instagram: https://www.instagram.com/survivorgreece

Twitter: https://twitter.com/SurvivorGreece

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook