Οι διαγωνιζόμενες στο MyStyleRocks έχουν στυλ αλλά έχουν και ισχυρή προσωπικότητα. Έτσι σε ορισμένες περιπτώσεις επιλέγουν να εκφράζουν την αντίθεσή τους στην κριτική που ακούνε είτε από τις συμπαίκτριές τους είτε από την επιτροπή.

Ορισμένες fashionistas προτιμούν την τακτική «η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση» κάτι που δημιουργεί έντονους διαπληκτισμούς μεταξύ τους.

Στο σημερινό επεισόδιο κάποια από τα concept που παρουσιάζουν οι διαγωνιζόμενες μοιάζουν να μην υποστηρίζουν επαρκώς τα look που έχουν ετοιμάσει με τους Δημήτρη Σκουλό, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Στέλιο Κουδουνάρη να βρίσκονται στη δύσκολη θέση της… φειδωλής βαθμολόγησης!

Άλλωστε ο βασικός στόχος της επιτροπής είναι να βοηθήσει τις διαγωνιζόμενες να εξελίξουν το στυλ τους και με αυτή την αφορμή ο Δημήτρης Σκουλός σήμερα σηκώνεται από τη θέση του για να δείξει πώς πρέπει να φοριέται το τζιν αλλά και τα σωστά μεγέθη για το σώμα και το σύνολο που θέλουμε να παρουσιάσουμε.

Η Σελένη Φωτιάδη αντιδρά στην κριτική που δέχεται και απογοητευμένη ξεσπά σε κλάματα ενώ μία διαγωνιζόμενη αναδεικνύεται, για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια εβδομάδα, νικήτρια!

MY STYLΕ ROCKS!

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17.00

Δείτε το τρέιλερ:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook