Ημιτελικοί στο League Cup Αγγλίας, ρεβάνς στο Κύπελλο Ελλάδας και εμβόλιμη αγωνιστική στην Bundesliga

Δυνατό πρόγραμμα στα μέσα της εβδομάδας με πολλές στοιχηματικές επιλογές και ενισχυμένες αποδόσεις * από το Pamestoixima.gr
Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζονται σήμερα με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο λονδρέζικο ντέρμπι της Premier League Φούλαμ-Τότεναμ (22:00).
Δύο παιχνίδια γίνονται στη Serie A, Μπολόνια-Κρεμονέζε στις 19:30 και Ίντερ-Έμπολι στις 21:45. Στη La Liga ολοκληρώνεται η 18η αγωνιστική με την αναμέτρηση Βαλένθια-Αλμερία (22:00).
Πολλές στοιχηματικές επιλογές προσφέρει το Pamestoixima.gr για τους σημερινούς αγώνες της Premier League, της Serie A και της La Liga.
Στον αγώνα Φούλαμ-Τότεναμ προσφέρεται και η αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή του.
Συνεχίζονται και οι καθημερινές προσφορές του Pamestoixima.gr με ενισχυμένες αποδόσεις. Δείτε τα ειδικά στοιχήματα που έχουν ενισχυμένες αποδόσεις στους σημερινούς αγώνες:
- Φούλαμ-Τότεναμ: Να σκοράρει ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
- Βαλένθια-Αλμερία: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
- Μπολόνια-Κρεμονέζε: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
- Ίντερ-Έμπολι: Να σκοράρει ο Εντίν Τζέκο – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
Πρώτο βήμα για τον τελικό του League Cup Αγγλίας
Στα μέσα της εβδομάδας διεξάγονται οι δύο πρώτοι ημιτελικοί του League Cup Αγγλίας, Σαουθάμπτον-Νιούκαστλ (Τρίτη, 22:00) και Νότιγχαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Τετάρτη, 22:00), αλλά και οι αγώνες ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Την Τετάρτη γίνονται τα παιχνίδια Πανσερραϊκός-ΑΕΚ (17:30) και Άρης-Ολυμπιακός (19:30) και την Πέμπτη οι αναμετρήσεις Λαμία-Απόλλων Παραλιμνίου (17:30) και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (19:30).
Το Pamestoixima.gr προσφέρει στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή του.
Ντέρμπι Ρεάλ-Ατλέτικο στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας
Νοκ άουτ είναι οι προημιτελικοί στο Κύπελλο Ισπανίας. Την Τετάρτη γίνονται οι αγώνες Μπαρτσελόνα-Σοσιεδάδ (22:00) και Οσασούνα-Σεβίλλη (23:00) και ακολουθούν την Πέμπτη τα παιχνίδια Βαλένθια-Αθλέτικ Μπιλμπάο (21:00) και Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00).
Στη Γερμανία συνεχίζεται η Bundesliga με εμβόλιμη αγωνιστική. Αύριο διεξάγονται τα 4 πρώτα παιχνίδια, ανάμεσά τους και αυτό της πρωτοπόρου Μπάγερν με την Κολωνία (21:30). Την Τετάρτη γίνονται τα άλλα 5 ματς, με την αναμέτρηση Φράιμπουργκ-Άιντραχτ (21:30) να ξεχωρίζει αφού οι 2 αυτές ομάδες, «συγκατοικούν» στη 2η θέση, μαζί με την Ουνιόν Βερολίνου που παίζει στη Βρέμη (21:30) με τη Βέρντερ.
Αύριο πέφτει και η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Serie A με το ντέρμπι Λάτσιο-Μίλαν (21:45).
Για όλα τα ματς των ευρωπαϊκών διοργανώσεων το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές, μεταξύ άλλων, για το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τη νίκη γηπεδούχου/φιλοξενούμενης ομάδας σε τουλάχιστον ένα από τα δύο ημίχρονα, τον πρώτο και τον τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, τον νικητή των κόρνερ, τη διαφορά νίκης, το ακριβές σύνολο γκολ, τη διπλή ευκαιρία & Goal/No Goal.
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
Ολες οι Ειδήσεις
- Σε ύφεση η φωτιά σε Πικέρμι, Ραφήνα, Σπάτα: Κάηκαν σπίτια, δεκάδες απεγκλωβισμοί, σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις η Πυροσβεστική
- Μέρκελ: «Με πλήγωσε όταν με συνέδεσαν με τον ναζισμό» – «Δεν θα ζητούσα συγγνώμη για το πώς χειρίστηκα την κρίση» (βίντεο)
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή σε Αττική, Κύθηρα, Εύβοια, περιοχές της Πελοποννήσου και του Βορείου Αιγαίου
- Φωτιά σε Ραφήνα και Πικέρμι: Προς Σπάτα κινείται το πύρινο μέτωπο –Καίγονται σπίτια, μηνύματα του 112 για εκκενώσεις οικισμών, μάχη των πυροσβεστών
- Κρήτη: Αυτός είναι ο γυμνασιάρχης στο Ηράκλειο που προφυλακίστηκε για βιασμό μαθήτριας – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του
- Ελένη Φουρέιρα: Viral η ατάκα για την καταγωγή της στη συναυλία της: “Τα κάνω όλα εγώ, είμαι Αλβανός»… (βίντεο)
- Big Brother: Ο αρχηγός αποφασίζει να κάνει «ό,τι γουστάρει» -Δείτε το τρέϊλερ και αποσπάσματα
- Mεγάλη φωτιά στη Ραφήνα κοντά σε σπίτια – Μήνυμα του 112 για εκκένωση οικισμών – Κλειστή η Μαραθώνος
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook