Στην Ολομέλεια της Βουλής συζητείται και ψηφίζεται σήμερα το νομοσχέδιο για τα μέσα ενημέρωσης...

Τροπολογία για την επιλογή της διοίκησης της ΕΡΤ από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας του Κοινοβουλίου, κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, όπως είχε προαναγγείλει ο Αλέξης Τσιπρας στην τελευταία ομιλία του στην Ολομέλεια.

Συγκεκριμένα ο Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Μάριος Κάτσης και η Αναπληρωτής Τομεάρχης Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Νατάσα Γκαρά κατέθεσαν τροπολογία στο σ/ν του Υφυπουργού Παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιου για θέματα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.

Ν. Γκαρά: «Μπόνους σε κανάλια και στελέχη της ΕΡΤ φέρνει ο νέος νόμος Λιβάνιου»

«Η κυβέρνηση επιλέγει εν μέσω πανδημίας να φέρει ένα νομοσχέδιο εξυπηρετήσεων για τους λίγους ισχυρούς, που έχουν φτιάξει ένα πέπλο σιωπής και συγκάλυψης», ανέφερε κατά τη συζήτηση για το νομοσχέδιο η Αν. Τομεάρχης Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Νατάσα Γκαρά.

Η βουλευτής Έβρου, αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην κατάργηση του πλαφόν των 400 εργαζομένων σε κάθε κανάλι, που είχε προβλεφθεί από τον «Νόμο Παππά» και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, «γεγονός που θα οδηγήσει σε απολύσεις εργαζομένων» όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook