Για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ALPHA μίλησε η Ναταλία Γερμανού.

«Κάθε φορά που ένα συμβόλαιο πλησιάζει στο τέλος του γίνονται κάποιες προτάσεις, απλά εγώ δεν τις δημοσιοποιώ. Ζυγίζω τις προτάσεις που έχω και παίρνω τις αποφάσεις μου βασιζόμενη κυρίως στο ένστικτό μου», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Και συμπλήρωσε:

«Έχει αλλάξει πολύ η τηλεόραση από το 2008 που κάναμε το ‘Μέσα στην καλή χαρά’. Τότε η εκπομπή ήταν εντελώς ανέμελη και ψυχαγωγική. Όλοι μας προσαρμοστήκαμε στις απαιτήσεις της σημερινής τηλεόρασης, όπως οφείλαμε.
»Δε θα ήθελα να κάνω καμία αλλαγή στη σύσταση της εκπομπής, αγαπώ την ομάδα μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Νομίζω ότι οι συνεργάτες μου στην εκπομπή θα ήθελαν να συνεχίσουν και του χρόνου, το ίδιο θα ήθελα και εγώ. Υπάρχει περίπτωση να με δείτε και σε βραδινή εκπομπή στο κανάλι, αλλά όχι άμεσα».

Για το «Secret Song» και το «Fame Story» είπε:

«Η δεύτερη εκπομπή που θα αναλάβω στον ALPHA μάλλον θα είναι το ‘Secret Song’. Ευχαριστώ πολύ την Τζούλι Μασίνο που με θέλει για παρουσιάστρια στο ‘Fame Story’, είναι γλυκύτατη και την εκτιμώ. Το ‘Fame Story’ το θυμάμαι με μεγάλη αγάπη. Πιθανότατα δε θα το έκανα ξανά, αλλά ποτέ μη λες ποτέ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook