Έχουν περάσει 28 ολόκληρα χρόνια και ακόμη δεν χορταίνουμε να βλέπουμε «ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ»!

Ήταν 5 Οκτωβρίου του 1995 όταν γνωρίσαμε για πρώτη φορά τη Χριστίνα Μαρκάτου, μία ώριμη και δυναμική χήρα, η οποία ενδίδει στον έρωτα του κατά πολύ νεότερού της, Αντώνη Καλούδη.

Από το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17.00, το «ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ», μία από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, έρχεται στο MEGA με νέα αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας.

Το σίριαλ που δεν παλιώνει ποτέ, που δεν το βαριόμαστε όσες φορές κι αν το έχουμε δει, επιστρέφει πλήρως ανανεωμένο, με εντυπωσιακή επεξεργασία εικόνας. Με ξεκαρδιστικές ατάκες που έχουν αφήσει εποχή και ακόμη τις χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας και απολαυστικές ερμηνείες από αγαπημένους ηθοποιούς, η κωμική σειρά που δημιουργήθηκε  από τον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Λευτέρη Παπαπέτρου, 28 χρόνια μετά, είναι σαν να γράφτηκε σήμερα.

Η ιστορία ξεκινά όταν η Χριστίνα Μαρκάτου πηγαίνει στην Ιταλία για να επισκεφθεί την κόρη της, Ντορίτα, η οποία σπουδάζει εκεί. Στο ταξίδι της επιστροφής, λόγω χιονοθύελλας, το λεωφορείο ακινητοποιείται σε ένα μοτέλ κοντά στην Περούτζα. Η Χριστίνα γνωρίζει τον Αντώνη και περνούν μία βραδιά πάθους, χωρίς αναστολές. Επιστρέφοντας και η Ντορίτα στην Ελλάδα, ανακοινώνει ότι θα φέρει μαζί το αγόρι της, που κατά σατανική σύμπτωση, είναι ο Αντώνης. Ο παράνομος έρωτας Χριστίνας-Αντώνη ξαναφουντώνει και αποφασίζουν να είναι μαζί, κρυφά απ’ όλους.

Είναι γλυκιά η ζωή με το «ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ»!

 Πρωταγωνιστούν: Άννα Παναγιωτοπούλου, Θανάσης Ευθυμιάδης, Κατιάνα Μπαλανίκα, Μαρία Καβογιάννη, Παύλος Ορκόπουλος, Κατερίνα Ζιώγου, Μαρία Φωκά, Γαλήνη Τσεβά, Ισίδωρος Σταμούλης, Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Έκτακτη συμμετοχή: Καίτη Κωνσταντίνου, Υρώ Μανέ, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Ελένη Καστάνη, Στέλιος Μάινας, Σοφία Φιλιππίδου, Πάνος Χατζηκουτσέλης, Παύλος Κοντογιαννίδης, κ.ά.

 

«ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ»

ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΙΣ 17:00

ΣΤΟ MEGA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook