Το «Celebrity Game Night», το πιο διασκεδαστικό και πρωτότυπο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, ολοκληρώνει τον κύκλο του αυτό το Σαββατοκύριακο με δύο απολαυστικά επεισόδια.

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στις 18:30, στο MEGA η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχεται καλεσμένους με αστείρευτη ενέργεια που έρχονται με σκοπό να χαρίσουν τη νίκη στον παίκτη-αρχηγό της ομάδας τους. Ο Δημήτρης Μηλιόγλου, η Μαρία Φραγκάκη και ο Χρήστος Βέργαδος στην πρώτη ομάδα, και ο Γιώργος Τσούλης, η Σοφία Αλατζά και η Φελίσια Λαπάτη στη δεύτερη ομάδα δοκιμάζονται στα αγαπημένα παιχνίδια «Πάρ’ το πάνω σου», «Γεια στα χέρια σου», «Πιάσε το μικρόφωνο», «Dj Smar K» και «Πού πας

Δύο ομάδες αποφασισμένες να κατακτήσουν τη νίκη κάνουν την είσοδό τους στο «Celebrity Game Night» την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 18:30. Ο Πάνος Σταθακόπουλος μαζί με την Ελένη Κρίτα και τον Άρη Πλασκασοβίτη αντιμετωπίζουν τον Κώστα Καζάκα, τη Νατάσα Κοτσοβού και τη Μπέσσυ Αργυράκη. Με πολύ κέφι οι παίκτες αναμετρώνται στα παιχνίδια «Γεια στα χέρια σου», «Μίλα στην κορνίζα», «Πιάσε το μικρόφωνο», «Βουτ Πουλ» και «Πού πας;». Στο τέλος της βραδιάς, η νικήτρια ομάδα προσφέρει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής της ένα χρηματικό ποσό.

Η βραδιά επιφυλάσσει πολλές ακόμη μουσικές εκπλήξεις. Η Μπέσσυ Αργυράκη ερμηνεύει το διαχρονικό τραγούδι «I will survive» και απογειώνει το κέφι. Ακόμα, οι Playmobeat, η μπάντα του Νίκου Κέρκυρα, δίνουν τον ρυθμό με τις feelgood μελωδίες τους.

«CELEBRITY GAME NIGHT» ΜΕ ΤΗ ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:30 ΣΤΟ MEGA

 

#CelebrityGameNight

Facebook: @CelebrityGameNightMega

Instagram: @celebritygamenight_

 

Παρουσίαση: Σμαράγδα Καρύδη

Εκτέλεση Παραγωγής: Barking Well Media

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook