O Βίκτωρας Βερνίκος (Victor Vernicos) στο στούντιο για τις τελευταίες… πινελιές του «What they say»!

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον Βίκτωρα Βερνίκο, που θα εκπροσωπήσει φέτος τη χώρα μας στον 67ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Εurovision, στο Λίβερπουλ.
Συνεχίζει εντατικά τα μαθήματα φωνητικής, και σήμερα, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, βρίσκεται στο στούντιο (φωτό), για τις τελευταίες… πινελιές στο τραγούδι του «What they say», για το οποίο δηλώνει περήφανος διότι έγραψε ο ίδιος μουσική και στίχους.
Επίσης, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε live τον φετινό μας εκπρόσωπο στη Eurovision, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν», με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, στις 13:00, στην ΕΡΤ1 (διαθέσιμο και στο ERTFLIX), όπου θα μοιραστεί μαζί μας αγαπημένες του συνήθειες και τραγούδια.
Ολες οι Ειδήσεις
- ΟΠΕΚΕΠΕ: 37 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις σε βόρεια Ελλάδα, Αττική και Κρήτη
- Μητσοτάκης: Η ρύθμιση για τον Άγνωστο Στρατιώτη εμπεδώνει το προφανές – Επικοινώνησα προσωπικά με τον Δένδια, δεν εξέφρασε καμία διαφωνία
- Μητσοτάκης για τον θάνατο του Σαββόπουλου: «Ο Διονύσης μας δεν είναι πια εδώ…»
- Η ανακοίνωση της οικογένειας για τον θάνατο του Διονύση Σαββόπουλου
- Champions League: Βαριά ήττα με 6-1 ο Ολυμπιακός από την Μπαρτσελόνα – Έμεινε με 10 και λύγισε
- Πέθανε ο σπουδαίος τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος σε ηλικία 81 ετών
- Μελίνα Νικολαΐδη: Επιστροφή στο Λονδίνο – Το νέο επαγγελματικό ξεκίνημα
- Ν. Ανδρουλάκης για Άγνωστο Στρατιώτη: «Ένα μνημείο που συμβολίζει την ενότητα, τους αγώνες και τις θυσίες ενός έθνους εσείς το εργαλειοποιείτε για λίγα ψηφαλάκια»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook