Καθηλωτικές οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο». Ο Γεράσιμος λέει στους γονείς του ότι έχει αποκαλύψει στην Ελισάβετ το μυστικό του για τον Διακοσάββα

Ο Βίκος δίνει διαταγή για τη δολοφονία του Δαμαλά. Η Ελισάβετ κάνει ένα δώρο στον Πέτρο με το οποίο φανερώνει τα αληθινά της συναισθήματα. Η Πολυξένη αποκαλύπτει στον Θέμη ένα μυστικό.

 

Όλα όσα θα δούμε από την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου έως την Τετάρτη 1 Μαρτίου, στις 22:50.

 

Επεισόδιο 69 (Κυριακή 26/02)

Η Όλγα παίρνει τα αποτελέσματα από το τεστ πατρότητας. Η παρουσία του Παναγιώτη στο σπίτι προκαλεί δυσφορία στην Αλεξία. Ο Πέτρος ενημερώνει τον Λευτέρη για τις κινήσεις του Θέμη σε σχέση με τα κτήματα. Η Κασσιανή επισκέπτεται τον Σταυρίνο για να βεβαιωθεί ότι είναι πρόθυμος να λάβει μέρος στο θαύμα. Ο Γεράσιμος λέει στους γονείς του ότι έχει αποκαλύψει στην Ελισάβετ το μυστικό του για τον φόνο του Διακοσάββα. Η Ηγουμένη δέχεται πίεση από τον Μητροπολίτη να υποστηρίξει την Κασσιανή και τον Μπόγρη. Πώς θα αντιδράσει η Πολυξένη στην αντίδραση της Όλγας μόλις μάθει τα αποτελέσματα του DNA;

 

Επεισόδιο 70 (Δευτέρα 27/02) 

Ο Βίκος δίνει διαταγή για τη δολοφονία του Δαμαλά. Η αστυνομία ετοιμάζεται για συλλήψεις. Ο Λουκάς αρχίζει να υποψιάζεται τη Θάλεια και βάζει κάποιον να την παρακολουθήσει. Ο Θέμης δωροδοκεί τον Φραγκίσκο με στόχο να πείσει τον Πέτρο να αναλάβει το έργο με τις επενδύσεις στα κτήματα της Γερακιανής. Ο Μητροπολίτης και η Κασσιανή ετοιμάζονται για το θαύμα στη Μονή, ενώ το αίτημα της Φιλαρέτης, να μεταφερθεί σε άλλο μοναστήρι, δεν γίνεται αποδεκτό. Ο Πέτρος πιέζει όλο και περισσότερο την Ελισάβετ να του αποκαλύψει το μυστικό που κρύβει ο Γεράσιμος. Η Κύρα δεν το βάζει κάτω, παρακολουθώντας τον Δαμαλά, θα μάθει την πληροφορία που θέλει, σε σχέση με τη δολοφονία της κόρης της.


Επεισόδιο 71 (Τρίτη 28/02)

Ο Δαμαλάς, έχοντας δεχτεί πυροβολισμό, συλλαμβάνεται από την ομάδα της Θάλειας. Η επίσκεψη του Γεράσιμου ταράζει την Ελισάβετ αλλά και τον Πέτρο, που τους βρίσκει μαζί. Ο Λουκάς εντοπίζει τη Θάλεια στη μυστική της συνάντηση με τον Παράσχο. Ένα γεγονός θα τον σοκάρει. Επιστρέφοντας στο χωριό, ο Γεράσιμος θα αναστατώσει τη Φιλαρέτη και την Αυξεντία, δηλώνοντάς τους πως πρέπει να φέρουν την Ελισάβετ άμεσα πίσω στο Μοναστήρι. Η Κασσιανή τού  λέει πως θα μπορούσε να το κάνει, αρκεί να της δώσει κι εκείνος το αντάλλαγμα που επιθυμεί. Ένα δώρο της Ελισάβετ στον Πέτρο θα αποκαλύψει τα αληθινά συναισθήματά της για εκείνον. Ο Βίκος κανονίζει και πάλι να βρεθεί με την Αλεξία, αναιρώντας την υπόσχεση που έχει δώσει στον Καστρινό και στην Κύρα. Ποιον από τους δυο θα συναντήσουν στο μυστικό τους ραντεβού;

 

Επεισόδιο 72 (Τετάρτη 1/03)

Η Κασσιανή οριστικοποιεί με τους αδελφούς Μπόγρη τις λεπτομέρειες της παρουσίασης του ψεύτικου θαύματος που θα κάνει τον Σταυρίνο να περπατήσει. Η Γιάννα γίνεται μάρτυρας της απάτης και τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα και στο μοναστήρι. Ο Σταυρίνος έρχεται αντιμέτωπος με τη Γιάννα και με τη Φιλαρέτη, που τον αναγκάζουν να αναλάβει τις ευθύνες του. Η Κύρα προσπαθεί να σαμποτάρει τη συνάντηση της Αλεξίας με τον Βίκο αλλά δεν τα καταφέρνει. Οι σχέσεις του Θέμη με τον Πέτρο βελτιώνονται αισθητά. Η Ελισάβετ έρχεται όλο και πιο κοντά στον Πέτρο. Ένα τηλεφώνημα θα την αναστατώσει. Η Πολυξένη αποκαλύπτει στον Θέμη ένα μυστικό.

Πρωταγωνιστούν:  Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση. 

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός 

Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος 

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος 

Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς 

 

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS 

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 

 

Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη.

Ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράφει τη μουσική επένδυση και το τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει η Ελένη Βιτάλη. Το soundtrack της σειράς κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook