Eβδομάδα έντονων εξελίξεων έρχεται στη συγκλονιστική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς».

Ο Ανδρέας και η Αρετή κάνουν έρωτα. Ο Αλέξης παίρνει το ρίσκο και ομολογεί τον φόνο του Γεράσιμου στη Μυρτάλη. Η Ιουλία ανακοινώνει στον Ισίδωρο πως σκοπεύει να παντρευτεί τον Στάθη.

 

Όσα θα δούμε από την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 3 Μαρτίου στις 21:00:

 

Επεισόδιο 113 (Κυριακή 26 Φεβρουαρίου)

Η Αθηνά φοβάται για τη σωματική ακεραιότητα της Μαργαρίτας και τη δική της, και ειδοποιεί τον Κουράκο να αναλάβει δράση, ενώ καταγγέλλει τον Αλέξη για ξυλοδαρμό. Ο Αλέξης συλλαμβάνεται, αλλά αρνείται τις κατηγορίες κι έτσι η Μαργαρίτα αναγκάζεται να τον καλύψει εκθέτοντας την Αθηνά. Η Αθηνά, ωστόσο, δείχνει κατανόηση βλέποντας ότι η ξαδέλφη της βρίσκεται σε αδιέξοδο, και η Μαργαρίτα, με τη σειρά της, ορκίζεται πως θα πιέσει τον Αλέξη να ξαναδεί τον ψυχίατρο. Ο Δημοσθένης επιστρέφει στην ενεργό δράση, και προκαλεί την απογοήτευση του Κωνσταντίνου, ο οποίος θεωρούσε πως είχαν τελειώσει με τα παλιά. Ο Αλέξης ανακαλύπτει ποια γυναίκα κρύβεται πίσω από τα ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα κι αποφασίζει να αναλάβει δράση για να της κλείσει το στόμα.

 

Επεισόδιο 114 (Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου)

Ο Αλέξης, έξαλλος, κανονίζει να πάρει ρεπό από την ταβέρνα για να κάνει μια «επίσκεψη» στη γυναίκα που τον ενοχλεί ανώνυμα. Τη μεγάλη της ανησυχία για τον Αλέξη εκφράζει η Μαργαρίτα στη Μυρτάλη, μιλώντας της για τα βίαια ξεσπάσματά του, αλλά δεν γνωρίζει ότι η Μυρτάλη τα ξέρει όλα. Οι τσακωμοί της Ασπασίας και της Ειρήνης συνεχίζονται. Ο Κωνσταντίνος λέει πάλι ψέματα στην Ισμήνη για ένα βραδινό ραντεβού στο γραφείο του, και ενορχηστρώνει άλλη μία κομπίνα με τον Δημοσθένη. Ο Ανδρέας πηγαίνει από το σπίτι της Αρετής για φαγητό και… καταλήγουν να κάνουν έρωτα. Η Ασπασία συνεχίζει να ασκεί πίεση στον Δημοσθένη, καθώς θέλει πάση θυσία να μάθει ποιος πήρε τα όργανα του γιου της. Η Αναστασία εμφανίζεται περιποιημένη στο ελαιοτριβείο και ο Αποστόλης το προσέχει… Ο Στάθης και η Ιουλία επιστρέφουν από την Αθήνα. Η Ειρήνη συνεχίζει την παραβατική της συμπεριφορά και κλέβει ένα αντικείμενο από το μίνι μάρκετ, αλλά για κακή της τύχη τη βλέπει ο υπεύθυνος της ασφάλειας.

 

Επεισόδιο 115 (Τρίτη 28 Φεβρουαρίου)

Η Αθηνά προσπαθεί να πείσει τη Μαργαρίτα να επέμβει πιο άμεσα και δραστικά στο θέμα του Αλέξη, όμως εκείνη δεν θέλει να τραβήξει την κατάσταση στα άκρα. Η Ειρήνη δίνει κατάθεση στο Τμήμα, αλλά δεν πτοείται από την πίεση του Κουράκου κι εκείνος, ελλείψει στοιχείων, αναγκάζεται να την αφήσει ελεύθερη. Η Αρετή πηγαίνει στην ταβέρνα με τον Ανδρέα κι εκεί πέφτει πάνω στη Βασιλική και τον Φίλιππο. Ο Κωνσταντίνος δίνει τελεσίγραφο στον Δημοσθένη σχετικά με τη συνεργασία τους κι αυτός, για πρώτη φορά, υπόσχεται να τον απαλλάξει.

Επεισόδιο 116 (Τετάρτη 1η Μαρτίου)

Η Μαργαρίτα δεν μπορεί να συνέλθει από την επίθεση του Αλέξη και παραμένει ψυχρή απέναντί του. Καχύποπτη είναι και η Μυρτάλη… Η Ασπασία βουλιάζει όλο και πιο πολύ στο πένθος και ζητά από τον Δημοσθένη να την απαλλάξει από τα πήγαινε έλα στη Σπάρτη, αγοράζοντας ένα αμάξι στην Ειρήνη. Την ίδια ώρα, η Ειρήνη πλευρίζει τον Λεωνίδα και του δείχνει αμέσως ότι της αρέσει. Η Αρετή, προκειμένου να πάρει το αίμα της πίσω, συστήνει τον Ανδρέα στον Στάθη ως τον νέο της σύντροφο.

Επεισόδιο 117 + 118 (Πέμπτη 2 Μαρτίου)

Ο Αλέξης παίρνει το ρίσκο και ομολογεί τον φόνο του Γεράσιμου στη Μυρτάλη, η οποία σοκάρεται και σκέφτεται να πάει στην αστυνομία. Ο Ισίδωρος πέφτει από τα σύννεφα όταν μαθαίνει πως η Αμαλία δεν είναι αυτό που φαίνεται και αλλάζει στάση απέναντί της. Η Αντιγόνη δείχνει να ασφυκτιά από τις πιέσεις του Άρη να δουν τη σχέση τους πιο σοβαρά και η Ισμήνη υποψιάζεται πως είναι ζήτημα χρόνου να χωρίσουν. Ο Κουράκος εντοπίζει τα αντισυλληπτικά της Ευτυχίας και συνειδητοποιεί πως δεν έχει πάρει στα σοβαρά τη σχέση τους. Ο Πότης και η Άννα γίνονται αυτόπτες μάρτυρες μιας στυγερής δολοφονίας.

Ο Κουράκος σπεύδει στο σημείο όπου έγινε η δολοφονία και προσπαθεί να συλλέξει στοιχεία. Ο Ισίδωρος ανησυχεί για τη Μαρίνα, ενώ παράλληλα της έχει ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη. Η Αρετή, με σκοπό να μπει στο μάτι του Στάθη, κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Ανδρέα, η παρουσία του οποίου στη ζωή της εξυπηρετεί τα σχέδια και τους στόχους της. Η Μυρτάλη σκέφτεται να καταγγείλει τον Αλέξη στην αστυνομία για τη δολοφονία τού Γεράσιμου.

Επεισόδιο 119 (Παρασκευή 3 Μαρτίου)

Η Ασπασία μιλάει στη Δήμητρα για κάτι που ανακάλυψε στο γραφείο του Δημοσθένη, καθώς έχει αρχίσει να αμφιβάλει για πολλά πράγματα. Ο Ισίδωρος κάνει κουβέντα στη Μαρίνα και τελικά την πείθει να μπει συνδικαιούχος στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Μάνου. Η Ειρήνη κρατάει το φλερτ της με τον Λεωνίδα κρυφό, αλλά οι γονείς της το υποψιάζονται. Ο Φίλιππος και η Βασιλική βγαίνουν ραντεβού και κάνουν μια «τρέλα» για να αναζωπυρώσουν το πάθος τους. Η Μυρτάλη πάει στην αστυνομία για να κάνει αίτηση για άδεια οπλοφορίας, τελικά όμως καταλαβαίνει ότι δεν θα είναι και τόσο εύκολο όσο νόμιζε. Ο Στάθης και η Εύα συναντιούνται στον δρόμο και μιλούν από απόσταση, τους βλέπει ο Χρήστος και το παρεξηγεί. Η Ιουλία ανακοινώνει στον Ισίδωρο πως τον Ιούνιο παντρεύεται τον Στάθη. Το κρυφό ειδύλλιο Γιώργη – Ευτυχίας αποκαλύπτεται, αφού ο Στάθης τους βλέπει να φιλιούνται. Η υιοθεσία της Αγγελικής εγκρίνεται και η μικρή είναι πλέον επίσημα μια Βρεττάκου.

 

 

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου 

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου 

 

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Ευφροσύνη Κουτσουβέρη 

Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Guest: Γιώργος Χρανιώτης

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

 

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

 

#GiTisElias

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook