Το ταξίδι για τη στήριξη των συνανθρώπων μας στην Τουρκία και τη Συρία μετά το σεισμό των 7,8 Ρίχτερ, ξεκίνησε

Έξι φορτηγά με υλικά που θα προστατεύσουν τις σκηνές τους από τις χαμηλές θερμοκρασίες αλλά και πολλά είδη πρώτης ανάγκης αναχωρήσαν από τις αποθήκες της ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Αθήνα με προορισμό τις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας.Εκεί όπου χιλιάδες ζωές θάφτηκαν στα συντρίμμια μετά το φονικό σεισμό, ενώ όσοι βγήκαν ζωντανοί βλέπουν γύρω τους το χάος κι έχουν ανάγκη τη βοήθεια όλων μας.

«Η προσπάθεια για τη στήριξη στους συνάνθρωπους μας που δοκιμάζονται τόσο σκληρά ενισχύεται σημαντικά από τον όμιλος της alter ego στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητάς της και με μεγάλη ευαισθησία για τις σεισμόπληκτες χώρες», δήλωσε η κ. Κρίστη Τσαντιώτη, Τομέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα.

«Βοήθησε τις οικογένειες που επλήγησαν από τον σεισμό» είναι η καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης που διοργανώνει η Alter Ego σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

«Σκηνές, θερμικές κουβέρτες, στρώματα, χειμερινά είδη, μαγειρικά σκεύη και άλλες προμήθειες φθάνουν στο πεδίο με τις ομάδες της Ύπατης Αρμοστείας να στηρίζουν τις προσπάθειες των κρατών για να ξαναχτίσουν από την αρχή τη ζωή τους οι πληγέντες από τους καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία και τη Συρία. Οι ανάγκες είναι τεράστιες και κάθε δωρεά ακόμη και η μικρότερη είναι πολύτιμη», ανέφερε η κ. Τσαντιώτη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook