Στο θέμα που έχει ανακύψει με το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος σε βάρος του Νίκου Κοκλώνη, αναφέρθηκε η Σίσσυ Χηστίδου.

Ο Νίκος Κοκλώνης έρχεται στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από το J2US που παρουσιάζει στον Alpha κάθε Σάββατο.
Ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής θέλησε στην έναρξη του σόου να κάνει μια έμμεση αναφορά στο θέμα που ήρθε τα τελευταία 24ωρα στην επικαιρότητα και αφορά το πρόσωπό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας σημείωσε:

«Καλώς ήρθατε κυρίες και κύριοι στο μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης. J2US, τέτοιο πάρτι δε θα ξαναβρείτε πουθενά και είμαστε καλώς ή κακώς η γιορτή του Σαββάτου και θα παραμείνουμε γιορτή. Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μαζί σας το πιο ξέφρενο βράδυ της αποκριάς. Το Σαββατοκύριακο, βέβαια, του καρναβαλιού ξεκίνησε για εμάς νωρίτερα, εμείς όμως εδώ τις μάσκες τις φοράμε μόνο για τακτ.

»(…) Δεν έχω κρυφτεί ποτέ και ούτε έχω κάτι να κρύψω. Μόνο μια παράκληση (…). Σταματήστε να στοχεύετε μια εταιρεία με 600 εργαζομένους, ζουν από αυτήν και κρέμονται από το τι θα γράψετε εσείς. Εγώ είμαι εδώ για να σας δώσω όλες τις απαντήσεις αλλά αυτούς δε θα σας αφήσω να τους πειράξετε».

Το σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδου
Στις πληροφορίες που αφορούν τον παρουσιαστή, αναφέρθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της.
«Όλες αυτές τις ημέρες έχετε ακούσει όλα αυτά που έχουν γίνει και αφορούν τον Νίκο μας και την εταιρεία παραγωγής. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, με πάρα πολλά συναισθήματα, εμείς δεν το σχολιάσαμε καθόλου.

»(…) Πολλές οικογένειες βασίζονται σε εκείνον, και δε μιλάω για εμάς που είμαστε μπροστά, μιλάμε για πάρα πολύ κόσμο, για τον τρόπο που τον αγαπάνε και στον στηρίζουν αυτοί οι άνθρωποι. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Εμείς θέλουμε να του στείλουμε μια μεγάλη αγκαλιά, την απεριόριστη αγάπη μας και να μην στεναχωριέται και να μην το βάζει κάτω, είμαστε όλοι δίπλα του, ένα μεγάλο φιλί».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook