“Υπάρχει παραποίηση” , είπε ο Άρης Πορτοσάλτε με αφορμή την αποκάλυψη της κατερίνας Καινούργιου ότι δέχτηκε τηλεφώνημα εκ μέρους του και ζήτησε να μην τον στοχοποιούν.

To τηλεφώνημα του Άρη Πορτοσάλτε προς την Κατερίνα Καινούργιου αφορούσε τα σχόλια στην εκπομπή της αναφορικά με τη στάση του δημοσιογράφου στο θέμα των Τεμπών.

Ο Άρης Πορτοσάλτε μίλησε για το θέμα στην εκπομπή «Σήμερα», χωρίς να κατονομάσει την Κατερίνα Καινούργιου κάνοντας λόγο για «πολλή παραποίηση» και ζητώντας από όσους εκφράζουν την άποψή τους είτε να μην τα περνάνε από το «σουρωτήρι τους» είτε να μην το κάνουν «αν έχουν αδυναμία να τα καταλάβουν».

«Μπορούμε να ξεκινήσουμε από τη βία; Έχουμε πάρα πολλή βία, έχει κλιμακωθεί επικίνδυνα. Δεν ξέρω πώς να το πω αλλιώς. Είναι μια βία που εδράζεται στην παραποίηση» ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Και πρόσθεσε: «Επειδή μεγαλώνουμε και ζούμε σε έναν τόπο που η κουβέντα είναι πολύ εύκολη μπορούμε να λέμε ο ένας για τον άλλο, μπορώ να βάλω έναν κανόνα; Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε, μην τα περνάμε από το σουρωτήρι μας και τα καταλαβαίνουμε όπως θέλουμε να τα καταλάβουμε ή έχουμε αδυναμία να τα καταλάβουμε.
Το γεγονός ότι στην Ελλάδα βγαίνουμε πίσω στον διαγωνισμό Pisa, στην κατανόηση κειμένου σημαίνει ότι ακούω κάτι και δεν καταλαβαίνω».

Στη συνέχεια, ο Άρης Πορτοσάλτε επισήμανε ξανά: «Υπάρχει παραποίηση, πάρα πολλή παραποίηση δεν θέλω να πω κάτι άλλο μένω σε αυτό», με τον Δημήτρη Οικονόμου να σημειώνει ότι ο καθένας έχει την άποψή του. «Να την πει φίλε μου, όχι παραποίηση, όχι στοχοποίηση. Κι αν ακόμα δεν θέλεις με πρόθεση να στοχοποιείς, όταν παραποιείς δίνεις το έναυσμα να στοχοποιήσεις» κατέληξε ο Άρης Πορτοσάλτε, χωρίς  και πάλι να κάνει  ονομαστική αναφορά στην Κατερίνα Καινούργιου.

Το χρονικό της κόντρας Καινούργιου – Πορτοσάλτε και οι αναρτήσεις
Η κόντρα μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και του δημοσιογράφου Αρη Πορτοσάλτε ξέσπασε μετά από ανάρτηση της παρουσιάστριας στους προσωπικούς λογαριασμούς της σε Twitter και Instagram, όπου έκανε γνωστό πως «δημοσιογράφος» της τηλεφώνησε για να την επιπλήξει.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε τα εξής: «Δέχθηκα τηλεφωνικά… επίπληξη από τον δημοσιογράφο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη στάση του στην τραγωδία των Τεμπών, για την κριτική που του ασκήθηκε από την εκπομπή. Με έντονο ύφος μου… συνέστησε “να μην ασχολούμαι εγώ με αυτά”… ενώ μίλησε με αγένεια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο λέγοντας ότι “η ζωή δεν του τα έφερε όπως ήθελε”… Άραγε αυτός ο κύριος επέπληξε τηλεφωνικά μόνο εμένα ή επικοινώνησε κ με άλλους συναδέλφους;…».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook