Η Ελεονώρα Μελέτη είναι καλεσμένη στην αποψινή εκπομπή της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη, «Έλεος» στο Mega.

Απόσπασμα από τη συνέντευξή της προβλήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, με την παρουσιάστρια να τονίζει πόσο της πάει το late night.

«Πόσο μ’ αρέσει το βράδυ όταν τη βλέπω. Της το έλεγα και την εποχή του Alpha, όταν ήμασταν εκεί» είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη.

Μετά τα όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη, η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ξεκαθάρισε ότι από ό,τι γνωρίζει, δεν θα πάει στη βραδινή ζώνη του Mega.

Η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Πράγματι η νύχτα με συμφέρει. Πρώτα πρώτα ελαττώνει τις φιλοδοξίες. Ύστερα διορθώνει τις σκέψεις, έπειτα συμμαζεύει τη θλίψη κ τη κάνει υποφερτότερη, μα προπάντων η νύχτα περιζώνει. Όχι κάλε, δεν επιστρέφω late night. ( απ όσο ξέρω) Στο «έλεος» πάω απόψε απαγγέλλοντας στίχους του Νίκου Καρούζου.»


Η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης υποδέχονται την Ελεονώρα Μελέτη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «MEGA Καλημέρα» έρχεται με εξομολογητική διάθεση και μιλάει για την επαγγελματική της διαδρομή και την προσωπική της ζωή.

Οι δύο παρουσιαστές, όμως, δεν θα μπορούσαν να μην την προκαλέσουν σε μια ξεχωριστή «δοκιμασία». Η Αννίτα και ο Ηλίας, που είναι πάντα έτοιμοι για κάθε είδους παιχνίδι, δημιουργούν με τη βοήθεια της Ελεονώρας Μελέτη ένα διασκεδαστικό TikTok βίντεο με πολλές αποκαλύψεις.

Η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης δίνουν ένα ακόμη απολαυστικό ραντεβού με τους τηλεθεατές απόψε στις 00:10 στο MEGA.

«ΕΛΕΟΣ!» ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ
ΑΠΟΨΕ, ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 00:10, ΣΤΟ MEGA
#Eleos

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook