Χατζηνικολάου σε Πολάκη: Τα χρέη είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται, σταματήστε τη λάσπη

Ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε στη νέα επίθεση που του εξαπέλυσε εναντίονν του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης κάνοντας λόγο για συκοφαντίες και ψέματα.
Νέο επεισόδιο στην κόντρα του Παύλου Πολάκη με τον Νίκο Χατζηνικολάου καθώς σήμερα , ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε με ανάρτησή του στο twitter προς τον δημοσιογράφο, με τον δεύτερο να του απαντά καλώντας τον να «σταματήσει τη λάσπη».
Το πρωί με ανάρτηση του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνθηκε προς τον Νίκο Χατζηνικολάου ρωτώντας τον αν «ισχύει ότι εταιρείες του έχουν αρρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία». Ο δημοσιογράφος μετά από λίγο απάντησε πως τα χρέη είναι ρυθμισμένα και τον κάλεσε να «ενημερωθεί» πρώτα και να «σταματήσει τη λάσπη».
Στο tweet του ο Παύλος Πολάκης έγραφε: «Σήμερα σου απαντώ με στοιχεία. Ισχύει ότι εταιρείες σου φέρεται να έχουν αρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ, συνολικού ύψους 32.540.044,50 €;»
«Καλημέρα καλημέρα»
Κ Νίκο Χατζηνικολάου
Πριν μια εβδομάδα με έβρισες χυδαία.
Σήμερα σου απαντώ με στοιχεία:
Ισχύει ότι εταιρείες σου φέρεται να έχουν ΑΡΥΘΜΙΣΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ, συνολικού ύψους 32.540.044,50 €; pic.twitter.com/wh9ZQMi9Gm— Παυλος Πολακης (@pavpol2222) March 29, 2023
Λίγη ώρα αργότερα ο Νίκος Χατζηνικολάου του απάντησε λέγοντας πως πρόκειται για συκοφαντίες και ψέματα από τον βουλευτή καθώς «τα χρέη των εταιρειών είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται», ενώ τον κάλεσε να «ενημερωθεί και να σταματήσει τη λάσπη».
Η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου στον Παύλο Πολάκη:
Η απάντηση μου στις νέες συκοφαντίες και τα ψέματα του Παύλου Πολάκη: «Τα χρέη των εταιρειών στις οποίες αναφέρεστε είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται κανονικά.Για άλλη μια φορά επιτίθεστε εναντίον μου με συκοφαντίες και ψέματα.Θλιβερό.Ενημερωθείτε και σταματήστε τη λάσπη».
Ολες οι Ειδήσεις
- Δημοσκόπηση GPO: Αυξάνει τα ποσοστά της η ΝΔ, δεύτερο κόμμα η Πλεύση Ελευθερίας, τρίτο το ΠΑΣΟΚ
- Το opaponline.gr κληρώνει τρεις ταξιδιωτικές επιταγές* αξίας 1.000 ευρώ για 3 τυχερούς – Δωρεάν συμμετοχή έως τις 18 Μαΐου
- Έκρηξη έξω από τράπεζα στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή 39χρονη γυναίκα, σεσημασμένη για ληστείες – Τι εξετάζουν οι αρχές
- ΕΡΤ1 – «100 χρόνια ελληνική δισκογραφία»: «Η δισκογραφία στη δεκαετία της Αλλαγής» (Α’ Μέρος) – Κυριακή 04.05.2025
- ACTION 24: O Μιχάλης Κουινέλης έρχεται το Σάββατο 3 Μαίου στην «ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ» -Τρέϊλερ
- Νομική Σχολή: Η καταδρομική επίθεση των 8 μαυροντυμένων κουκουλοφόρων – Βίντεο – ντοκουμέντο
- «Chef στην κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα – Κάθε Σαββατοκύριακο στο OPEN
- Η Ελίζαμπεθ Πίπκο: Η στενή συνεργάτιδα του Ντόναλντ Τράμπ στο δυναμικό του Ομίλου Antenna
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook