Στην κορυφή της τηλεθέασης το εορταστικό «Σπίτι με το Mega»
  To «Σπίτι με το MEGA» ήταν η πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού το βράδυ του Μ. Σαββάτου, 15 Απριλίου.
Η εορταστική μουσική εκπομπή του MEGA κυριάρχησε του ανταγωνισμού σχεδόν σε όλα τα κοινά.
Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε στο «Σπίτι με το MEGA» δύο χαρισματικές ερμηνεύτριες, τη Γλυκερία και τη Μελίνα Ασλανίδου σε μία ξεχωριστή βραδιά με κέφι, τραγούδι και εκλεκτούς καλεσμένους.        
        
    
Στο σύνολο του κοινού, το «Σπίτι με το MEGA» σημείωσε πρωτιά με ποσοστό 21,3% και την κάλυψη να ξεπερνά τους 1,3 εκατομμύρια τηλεθεατές. Την πρώτη θέση κατέκτησε και στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 18,3%.
Στη ζώνη μετάδοσής του, το «Σπίτι με το MEGA» προπορεύθηκε του ανταγωνισμού κατά 7,8 και πλέον μονάδες στο σύνολο του κοινού και κατά 5 και πλέον μονάδες στο δυναμικό κοινό 18-54.
Σε επιμέρους κοινό, το «Σπίτι με το MEGA» έφτασε μέχρι το 28,7%.
Ολες οι Ειδήσεις
- Τατιάνα Μπλάτνικ: Η συνάντηση με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στην Αμερικανική Πρεσβεία και το μήνυμα της
 - Ιωάννα Τούνη: «Κρατάω αυτή τη μέρα μέσα μου σαν κάτι ιερό» – Η πρώτη ανάρτηση μετά το γάμο της κολλητής της
 - Στράτος Τζώρτζογλου: Όλο το θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι, οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες (βίντεο)
 - ALCO: Στις 11,6 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ, αύξηση των αναποφάσιστων στο 21,5%
 - Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση της 13χρονης Ελευθερίας
 - Επεισοδιακή τηλεδιάσκεψη βουλευτών της ΝΔ με τον επικεφαλής των ΕΛΤΑ – Πάρτε πίσω το «λουκέτο» στα καταστήματα, δεν μπρούμε να στηρίξουμε αυτό το σχέδιο
 - Ηράκλειο – Βορίζια: «Δεχτήκαμε απειλές σήμερα, είπαν ότι θα μας εκτελέσουν όλους», λέει ο αδελφός της 56χρονης που σκοτώθηκε στο μακελειό (βίντεο)
 - Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 3-0: Πρώτη νίκη για τους Αρκάδες στη Super League
 
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook