Από τη Μ. Δευτέρα 10/4 έως και τη Μ. Τετάρτη 12/4, η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και η Ζήνα Κουτσελίνη, διατηρώντας τη θεματολογία της εκπομπής, έκαναν ένα κάλεσμα αγκαλιάς, με απλές αναφορές κατά την τρίωρη διάρκεια των εκπομπών, σε τρεις φορείς, που φροντίζουν με αγάπη παιδιά, που έχουν ανάγκη.

Τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου η εκπομπή στήριξε τα Παιδικά Χωριά SOS, έναν φορέα παιδικής προστασίας, που αγκαλιάζει με αγάπη και φροντίδαπαιδιά που για κάποιο λόγο δεν μπορούν να μεγαλώσουν με τους βιολογικούς τους γονείς.
Η συμμετοχή των τηλεθεατών στο κάλεσμα αγάπης της Ζήνας Κουτσελίνη ήταν απίστευτα συγκινητική και συγκεντρώθηκε, από 4.293 κλήσεις και 297 SMS, το ποσό των €11.897!

Τη Μ. Τρίτη 11 Απριλίου, η εκπομπή βρέθηκε δίπλα στο «Χαμόγελο του Παιδιού», το σύλλογο που φροντίζει για να έχουν όλα τα παιδιά ένα ΧΑΜΟΓΕΛΟ!


Οι τηλεθεατές έδειξαν ξανά έμπρακτα την αγάπη τους και το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! Συγκεντρώθηκε, από 5.623 κλήσεις και 354 SMS, το ποσό των €15.839!

Τη Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου η εκπομπή παρουσίασε το σπουδαίο έργο του Παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία« Η Ηλιαχτίδα», που έχει στόχο την παροχή στα παιδιά με νεοπλασία, που κατάγονται από την Κρήτη.

Οι τηλεθεατές έδωσαν το δικό τους μήνυμα ελπίδας και πίστης συγκεντρώνοντας από 7.517 κλήσεις το ποσό των €20.025!

Μία ακόμη επιτυχημένη δράση για την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» καθώς συνολικά συγκεντρώθηκε το σπουδαίο ποσό των €47.761, που θα βοηθήσει σημαντικά ώστε να καλυφθεί μέρος των τεράστιων αναγκών των συγκεκριμένων φορέων.

Αν και οι εποχές είναι δύσκολες και απαιτητικές για όλους, η αλληλεγγύη έχει ακόμα περίσσευμα στις καρδιές μας και η απίστευτη συμμετοχή των τηλεθεατών ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και αυτό μας δίνει δύναμη και όραμα για τη συνέχεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την εμπιστοσύνη και την ανιδιοτελή προσφορά.

Υπεύθυνη εκπομπής: Μαρίκα Μαυρομμάτη
Επιμέλεια εκπομπής: Στέλλα -Μαρία Ζώη
Αρχισυνταξία εκπομπής: Χαρά Αναστασάκη, Ελισάβετ Χατζοπούλου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Μουκάνης
Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Τόνια Σαγιάκου

#StarAlithies #StarChannelTV
https://www.facebook.com/staralithies/
https://www.instagram.com/staralithies/

https://www.star.gr/tv/psychagogia/alitheies-me-ti-zina/
https://www.star.gr/tv/press-room/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook