Το όμορφο νησί της Νάξου πρωταγωνιστεί τις τελευταίες ημέρες, καθώς τελείωσε το διεθνές συνέδριο που διοργάνωσε η ΕΣΗΕΑ.

Η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου, βρίσκεται στην Νάξο και μίλησε στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο».

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους του Ναξιώτες και τον Δημήτρη Καπούνη, ιδιαίτερα, διότι εδώ μετά από τέσσερις ημέρες σκληρών διαπραγματεύσεων και συζητήσεων στην Αθήνα, βρίσκονται τριανταπέντε πρόεδροι και εκπρόσωποι ενώσεων από όλο τον κόσμο, υπό την ηγεσία της προέδρου της διεθνούς ομοσπονδίας, της κυρίας Ντομινίκ Πρανταλιέ, που εκπροσωπεί 600 χιλιάδες συναδέλφους σε όλο τον πλανήτη».

Και συμπλήρωσε η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ: «Είναι συνάδελφοι από όλο τον κόσμο, από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, από το Βανκούβερ μέχρι την Κολομβία και το Περού. Είναι εδώ ο εκπρόσωπος της Αυστραλίας, η αντιπρόεδρος της διεθνούς ομοσπονδίας της Ασίας και του Ειρηνικού, η οποία έχει έρθει από την Ινδία. Ήμασταν τέσσερις ημέρες και συζητήσαμε όλα τα κορυφαία θέματα, την ελευθερία της έκφρασης, την δολοφονία δημοσιογράφων, όπως του Γιώργου Καραϊβάζ. Από χθες βρισκόμαστε εδώ και μας φιλοξενεί ο Δημήτρης Καπούνης».

Στην συνέχεια μίλησε ο Δημήτρης Καπούνης κι είπε: «Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ξανά στην Νάξο, ευχαριστούμε πολύ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook