Την τύχη με το μέρος του είχε ένας παίκτης του ΤΖΟΚΕΡ, ο οποίος έγινε εκατομμυριούχος συμπληρώνοντας μια στήλη με 5+1 αριθμούς.

Ο μεγάλος νικητής της χθεσινής κλήρωσης, ο οποίος κέρδισε 3.410.551 ευρώ, έπαιξε ΤΖΟΚΕΡ σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Συκούριο Λάρισας και το δελτίο του κόστισε 50 λεπτά, σύμφωνα με τα στοιχεία από την ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

Το τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ στο Συκούριο Λάρισας

«Ο μεγάλος νικητής έκανε την απόλυτη πρόβλεψη.  Έπαιξε μόλις μια στήλη, αξίας 50 λεπτών, συμπληρώνοντας αριθμούς της επιλογής του και κέρδισε το μεγάλο έπαθλο. Είναι απίστευτο», αναφέρει ο Γιάννης Χαζηλαδάς, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου 13.

Γιάννης Χαζηλαδάς, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στο Συκούριο Λάρισας

Ποδαρικό στις επιτυχίες

Ο νικητής των 3.410.551 ευρώ ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία που καταγράφει το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Χαζηλαδά, μετά από ενάμιση περίπου χρόνο λειτουργίας. «Ακόμα προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε. Είναι μεγάλη υπόθεση να συμβαίνει ένα τόσο μεγάλο και ευτυχές γεγονός σε μια κλειστή κοινωνία σαν τη δική μας. Τα τηλέφωνα δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε από το πρωί. Όλη η περιοχή συζητάει για αυτό το θέμα. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που φέραμε τύχη σε κάποιον από τους συμπολίτες μας. Μακάρι να του πάνε όλα όπως τα έχει ονειρευτεί και να έχει την υγεία του», συμπληρώνει ο κ. Χατζηλαδάς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook