Την πολυαναμενόμενη ένωση των ομάδων γιόρτασαν χθες Μπλε και Κόκκινοι σε ένα κεφάτο πάρτι και μαζί τους και το τηλεοπτικό κοινό που παρακολούθησε το Survivor All Star και το έφερε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης στο slot μετάδοσής του, με μέσο όρο 22,5% στο γενικό σύνολο του κοινού και 21,5% στο δυναμικό κοινό.

Στο αποψινό επεισόδιο, το πάρτι, το φαγητό, ο χορός, το τραγούδι και οι χαλαρές στιγμές ανήκουν ήδη στο παρελθόν. Οι Κόκκινοι υποδέχονται τους Μπλε στην παραλία τους. Πώς θα είναι η συμβίωση αναμένοντας τον πρώτο αγώνα;

Λίγο πριν μπουν οι Μπλε και οι Κόκκινοι στο στίβο μάχης, μια μονομαχία – έκπληξη ανάμεσα στον Γιώργο Λιανό και τον Στέλιο Ρόκκο κερδίζει το ενδιαφέρον.

Αμέσως μετά, οι δυο ομάδες επιστρέφουν στη σκληρή πραγματικότητα του SurvivorAllStar και παίζουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Ποια ομάδα θα επιστρέψει πιο γρήγορα στους κανονικούς της ρυθμούς και θα καταφέρει να κερδίσει; Κόκκινοι και Μπλε τα δίνουν όλα στον αγώνα, μία όμως ομάδα θα εξασφαλίσει την ασυλία.

Στο Συμβούλιο του νησιού ο πρώτος υποψήφιος δε δέχεται αδιαμαρτύρητα την υποψηφιότητα του, καθώς πιστεύει ότι η ομάδα τού χρωστάει…

SURVIVORALLSTAR: δεν είναι παιχνίδι, είναι επιβίωση!

#SurvivorGR

Facebook: https://www.facebook.com/SurvivorGreece

Instagram: https://www.instagram.com/survivorgreece

Twitter: https://twitter.com/SurvivorGreece

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook