Κάθε Σαββατοκύριακο στις 15:00

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, με την εκπομπή «Γειτονιές στο Πιάτο», παίρνει τους δρόμους και αυτό το Σαββατοκύριακο! Η περιήγησή του μας πηγαίνει ξανά στο Σύνταγμα και στο Παλαιό Φάληρο, σε στέκια με ιδιαίτερη γαστρονομική ταυτότητα, γνωρίζοντάς μας τους ανθρώπους πίσω από αυτά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 15:00

Σύνταγμα Β’ Μέρος

Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 15:00, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος συνεχίζει την περιήγησή του στο Σύνταγμα.

Πηγαίνει σε ένα vegan εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας, στο «Winners», όπου οι θαμώνες του στην πλειοψηφία τους δεν είναι vegan, αλλά τους αρέσει να δοκιμάζουν κάτι διαφορετικό και εκτιμούν το καλό φαγητό.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης συναντά δύο ανθρώπους με τους οποίους στο παρελθόν είχε την τύχη να συνεργαστεί: τον Θωμά και τον Γιώργο Δούζη που δημιούργησαν το «Ergon House», ένα gastronomy-hotel το οποίο διαθέτει αγορά τροφίμων, εστιατόριο και ξενοδοχείο, έχοντας ως γνώμονα τα καλά ελληνικά προϊόντα.

Τέλος ο Δημήτρης συναντά στην κουζίνα του τον Βασίλη Καλλίδη και μαζί ετοιμάζουν δύο συνταγές: Dumplings με χοιρινό κι γλυκόξινη σάλτσα και μια κρεμμυδόπιτα με γιαούρτι.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 15:00

Παλαιό Φάληρο Β’ Μέρος

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 15:00, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος επιστρέφει στο Παλαιό Φάληρο.

«Οι πίτες της Σοφίας» ξεκίνησαν από μια μαμά που έφτιαχνε πίτες και τώρα τα παιδιά της μοιράζονται τις συνταγές της με τον Δημήτρη.

Στη συνέχεια επισκέπτεται το «Μικιό», ένα μικρό μαγαζί, με μικρή κουζίνα, αλλά μεγάλη ποικιλία κρητικών πιάτων με πεντανόστιμα προϊόντα από το νησί.

Τέλος, στο «E & O» στην ταράτσα του Athens Marriot, ο Δημήτρης απολαμβάνει μια πραγματική γαστρονομική εμπειρία. Η πανασιατική του κουζίνα βασίζεται σε ένα σεφ με πολλές γνώσεις, μεγαλωμένο μέσα στα εστιατόρια ο οποίος και εγγυάται τις σπεσιαλιτέ του «E & O».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης δίνει υπέροχες ιδέες για δύο συνταγές: Κουρκούτι λαχανικών και ένα κοτόπουλο με σάλτσα γιαουρτιού και μουστάρδας.

«Γειτονιές στο πιάτο», με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Κάθε Σαββατοκύριακο στις 15:00!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook