Μετά τη δολοφονία της Μυρτάλης, η Μαργαρίτα θα «δώσει» το γιό της στην Αστυνομία..

Η αποκάλυψη της δράσης του όμως φέρνει στην επιφάνεια τα παιδικά του χρόνια…

Λίγο πριν ο Αλέξης και η Μυρτάλη φύγουν οριστικά από την Γη της Ελιάς, στοιχεία από το παρελθόν θα έρθουν στο φως και θα δώσουν απαντήσεις. Η Μαργαρίτα θα στείλει τον γιο της στο αστυνομικό τμήμα, κατηγορώντας τον για τη δολοφονία της Μυρτάλης Βρεττάκου.

Ο Αλέξης θα αρνηθεί τα πάντα, αλλά θα πέσει σε αντιφάσεις.. Δυστυχώς, το έγκλημά του θα έρθει στο φως, όπως και όλα τα άλλα που διέπραξε στο παρελθόν. Η Μαργαρίτα θα καταρρεύσει, μόλις διαπιστώσει τι τέρας δημιούργησε.

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν γιατί ο Αλέξης απέκτησε αυτή τη διαταραχή και πώς τον επηρέασε, ήδη από τα παιδικά του χρόνια. Η Μαργαρίτα θα συνειδητοποιήσει τα λάθη και τις απροσεξίες που έγιναν, όσο το παιδί της ήταν ακόμη μικρό.

Ο Αλέξης θα ξεδιπλώσει μία άλλη, ανθρώπινη πλευρά, η οποία κρύβει πολλά, καθώς το παρελθόν του ήταν αρκετά έντονο, στην γη της ελιάς. Θα οδηγηθεί ο συγκεκριμένος χαρακτήρας στη δική του λύτρωση; Τι του επιφυλάσσει το μέλλον, μετά τον θάνατο της Μυρτάλης; Θα φυλακιστεί, ή θα πεθάνει;

Πηγή: youfly.com

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook