Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Χατζηνικολάου αρνείται να συμμετάσχει σε debate πολιτικών αρχηγών.

«Το έχω ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό. Δεν πιστεύω σε αυτήν τη διαδικασία. Πιστεύω ότι είναι μια διαδικασία παράλληλων μονολόγων», είπε σήμερα μέσω του Real FM ο δημοσιογράφος.

Αναλυτικά η απάντηση του:

«Πολλοί φίλοι μου στέλνετε μηνύματα από χθες το βράδυ και με ρωτάτε γιατί δεν θα είμαι στο debate των πολιτικών αρχηγών. Αυτή είναι μια απάντηση που την έχω δώσει εδώ και χρόνια. Είναι άλλωστε γνωστό ότι εδώ και χρόνια δεν μετέχω στα συγκεκριμένα debate, παρότι για καλή μου τύχη κάθε φορά έχω την πρόταση να μετάσχω, γιατί ούτε αυτό είναι αυτονόητο. Aπλώς, επειδή τυχαίνει να εργάζομαι σε τηλεοπτικούς σταθμούς και να παρουσιάζω το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αυτή η πρόταση υπάρχει. Όλες τις φορές που έγινε debate είχα και την αντίστοιχη πρόταση», δήλωσε ο παρουσιαστής.

«Το έχω ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό. Δεν πιστεύω σε αυτήν τη διαδικασία. Πιστεύω ότι είναι μια διαδικασία παράλληλων μονολόγων. Δεν υπάρχει καμία δυνατότητα με βάση τη διαδικασία που έχουν συναποφασίσει τα πολιτικά κόμματα για διάλογο. Δεν υπάρχει δυνατότητα για follow up, δεν μπορείς να επανέλθεις, δηλαδή, και να θέσεις διευκρινιστικά ερωτήματα, αν η απάντηση δεν ικανοποιεί τον δημοσιογράφο, αν επίσης προκύψει ένα νέο στοιχείο από τη συζήτηση, από έναν άλλον συνομιλητή. Μιλάμε για παράλληλους μονολόγους και θεωρώ ότι ως έναν βαθμό η παρουσία των δημοσιογράφων εκεί έχει καταστεί διακοσμητική», πρόσθεσε.

Μάλιστα, όπως είπε, φοβάται ότι και αυτή η τηλεμαχία θα αποδειχθεί «ένα βαρετό, τηλεοπτικό προϊόν, όπως οι προηγούμενες».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook