Η κηδεία του Λάζαρου Λασκαρίδη, θα γίνει την Τετάρτη στις 13:30 στο νεκροταφείο της Καλλιθέας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει ότι η κηδεία του Λάζαρου Λασκαρίδη θα τελεστεί αύριο Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023, στις 13.30’, στο Κοιμητήριο Καλλιθέας.

Παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να διατεθούν δωρεές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων (Εθνική Τράπεζα, IBAN GR0501104890000048920124137)

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στην Καλλιθέα και τον δημοσιογραφικό κόσμο, ο θάνατος του αντιδημάρχου και δημοσιογράφου Λάζαρου Λασκαρίδη που υπέκυψε χθες στα τραύματά του, μετά από πτώση από μπαλκόνι.
Ο Λάζαρος Λασκαρίδης εδώ και 12 μέρες έδινε την μεγάλη μάχη στην ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματά» ελπίζοντας σ’ ένα «θαύμα».

Πώς έγινε το δυστύχημα
Ανήμερα των γενεθλίων του στις 27 Απριλίου είχε προγραμματιστεί και η συμμετοχή του στην τελετή ονοματοδοσίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του δήμου Καλλιθέας επί της οδού Ανδρομάχης ως κεντρικού ομιλητή παρουσία σχεδόν σύσσωμης την διοίκησης του δήμου, εκπροσώπους πολιτικών και δημοτικών παρατάξεων και δεκάδων πολιτών.
Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της εκδήλωσης, ο Λάζαρος Λασκαρίδης βγήκε στο πίσω μπαλκόνι του κτηρίου και για λίγα δευτερόλεπτα στηρίχτηκε σε ένα κάγκελο.

Το κάγκελο όμως υποχωρήσει και ο Λάζαρος Λασκαρίδης έπεσε με την πλάτη στο έδαφος από ύψος 2,5-3 μέτρων χτύπησε και έχασε τις αισθήσεις του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το Α.Τ Καλλιθέας, η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τον πολυτραυματία. Ο αντιδήμαρχος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση με θλάσεις στον εγκέφαλο και κατάγματα αυχενικής και θωρακικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης καθώς και κατάγματα πλευρών.

Υπεβλήθη σε χειρουργείο στο κεφάλι και έκτοτε νοσηλευόταν στη ΜΕΘ με τους γιατρούς να χάνουν μέρα την μέρα την όποια ελπίδα να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook