Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν έχω μάθει να κοιμάμαι μόνη μου» (video)
Tι απάντησε για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Στάθη Σχίζα.
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και στη δημοσιογράφο, Φαίη Φώτου.
Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το unfollow με τον Στάθη Σχίζα μετά από τον χωρισμό τους, ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης.
«Η κανονική ζωή είναι έξω, δεν είναι στα social media και στο Instagram, νομίζω πρέπει να το προσπεράσουμε αυτό λίγο. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ συναισθηματικός, έχω υπάρξει αρκετά χρόνια σε σχέση με τον πρώην άντρα μου που ήμασταν 7 χρόνια και τώρα με τον Στάθη, οπότε δεν έχω μάθει να κοιμάμαι μόνη μου», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.
«Τώρα δεν είμαι πουθενά αλλού, είμαι για τον εαυτό μου, για τις δουλειές μου, για τους φίλους μου, για όλα τα καλά που έρχονται που βέβαια είναι απρόβλεπτα, ποτέ δεν ξέρεις τι σου φέρνει η ζωή. Ο καθένας αντιμετωπίζει τον πόνο του και τον χωρισμό όπως αυτός θέλει. Εγώ γενικά είμαι εργασιομανής, οπότε το έχω ρίξει στην δουλειά, αυτό είναι το φάρμακό μου. Ο καθένας το αντιμετωπίζει όπως θεωρείο καλύτερα», πρόσθεσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.
Όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε: «Στην ζωή δεν είναι τίποτα σίγουρο, το είπα και το ξαναλέω».
Ολες οι Ειδήσεις
- Πρωταθλητής Ευρώπης για 4η φορά ο Ολυμπιακός , 92-85 τη Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα τελικό θρίλερ στο T-Center – Ξέφρενοι πανηγυρισμοί με την Κούπα! (βίντεο)
- Εκλογές στην Κύπρο: Καθαρή νίκη του ΔΗΣΥ, δεύτερο κόμμα το ΑΚΕΛ, μπαίνει στη Βουλή το κόμμα του Φειδία Παναγιώτου
- Θεσσαλονίκη: 30χρονος σκότωσε τον πατέρα του χτυπώντας τον με κατσαβίδι στο πρόσωπο – Δείτε βίντεο
- Το Ιράν ζητά αποδέσμευση κεφαλαίων 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων από το Κατάρ ως προϋπόθεση για το Μνημόνιο Συνεργασίας των ΗΠΑ
- Ο Τραμπ λέει ότι οι ΗΠΑ «δεν θα βιαστούν» για μια συμφωνία με το Ιράν αλλά χαρακτηρίζει «εποικοδομητικές» τις διαπραγματεύσεις- Η Τεχεράνη «πρέπει να καταλάβει» ότι δεν μπορεί να αναπτύξει πυρηνικά όπλα
- Μαρία Καρυστιανού: Μήνυμα στήριξης από την μητέρα θύματος των Τεμπών, Μαρία Ντόλκα, για το κόμμα της – « Μην σταματάς, φάτους τα σωθικά»
- 1% CLUB: Απόψε, Κυριακή 24 Μαΐου στις 21:00 στο Star και κάθε Κυριακή
- J2US: Το ζήσαμε δυνατά, όλοι μαζί, ως το τέλος! Φινάλε με ένα ξέφρενο πάρτυ για το μεγαλύτερο μουσικό showτης ελληνικής τηλεόρασης!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook