Τo debate των πολιτικών αρχηγών κέρδισε τελικά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών το βράδυ της Τετάρτης (10/5).

Τη μάχη της τηλεθέασης κέρδισε το χτεσινό debate των πολιτικών αρχηγών που είχε απέπαντι το Mega με τον αγώνα του Champions League μεταξύ της Μίλαν και της Ίντερ.

Το debate των πολιτικών αρχηγών στο γενικό σύνολο σημείωσε μέσο όρο 19,8 %, ενώ ο αγώνας μεταξύ των δύο ιταλικών ομάδων έφτασε στο 17,3%. Στο δυναμικό κοινό και τα δύο προγράμματα σημείωσαν μέσο όρο 17,4%.

Να σημειωθεί ότι το debate των πολιτικών αρχηγών μεταδόθηκε ολόκληρο και από όλους τους ιδιωτικούς σταθμούς, πλην του Mega, που μετέδωσε τα πρώτα 45 λεπτά, λόγω του αγώνα του Champions League.

Αναλυτικά η τηλεθέαση:
Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, στο γενικό σύνολο οι περισσότεροι τηλεθεατές παρακολούθησαν το debate από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, που σημείωσε 19,8%, με τον ΣΚΑΪ να ακολουθεί στην κατάταξη με 10,2%, τον ALPHA με 9,1%, το ΟΡΕΝ με 6,6%, τον ΑΝΤ1 με 4,6% και το STAR με 3,5%.

Αντίστοιχη ήταν η επιλογή και στο δυναμικό κοινό,( ηλικίας 18-54 ετών) με την ΕΡΤ1 να βρίσκεται ξανά στην κορυφή με 17,4%, ακολουθεί ο ALPHA με 9,3%, ξεπερνώντας τον ΣΚΑΪ που σημείωσε 8,9%, και στη συνέχεια το ΟΡΕΝ με 6,1%, ο ΑΝΤ1 με 5,3% και το STAR με 4,3%

Η τηλεθέαση του ημιτελικού του Champions League

Μάχη δόθηκε ανάμεσα στο debate των πολιτικών αρχηγών και στον ποδοσφαιρικό αγώνα που μετέδωσε το MEGA, αφού ο ημιτελικός του UEFA Champions League σημείωσε 17,6% στο γενικό σύνολο και 17,4% στο δυναμικό κοινό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook