Το «Happy Traveller» στην Κορινθία – Σάββατο 13 Μαΐου στις 17.40
Μαθαίνουν τα πάντα για την εμβληματική διώρυγα της Κορίνθου περνώντας από μέσα με βάρκα και ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη με ένα bungee jumping από τη γέφυρα του Ισθμού.
Ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα επιστρέφουν στα ταξίδια εντός Ελλάδας και το Σάββατο 13 Μαΐου εξερευνούν το Νομό Κορινθίας, τον τελευταίο από τους νομούς της Πελοποννήσου που είχε μείνει χωρίς επεισόδιο Happy Traveller.

default

default
Επισκέπτονται την πόλη της Κορίνθου, με τις μεγάλες πλατείες, το Ναό Αποστόλου Παύλου και τη μοντέρνα παραλία Καλάμια. Βλέπουν τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου με την εντυπωσιακή Ακρόπολη και τον Ακροκόρινθο, όπου φτάνουν στην κορυφή για να θαυμάσουν τη μαγευτική θέα.
Μαθαίνουν τα πάντα για την εμβληματική διώρυγα της Κορίνθου περνώντας από μέσα με βάρκα και ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη με ένα bungee jumping από τη γέφυρα του Ισθμού. Μένουν στο Βραχάτι και πηγαίνουν ειδυλλιακή βαρκάδα στον Κορινθιακό Κόλπο όπου συναντούν ένα τεράστιο κοπάδι από δεκάδες δελφίνια! Φτάνουν επίσης στην ερημική παραλία Λευκή αλλά και στη σπηλιά της φώκιας στον κόλπο των Αλκυονίδων.
Στη συνέχεια, πηγαίνουν στο Λουτράκι, με την πολυσύχναστη ακτή, τις θερμές πηγές και τον καταρράκτη. Ανεβαίνουν στα Γεράνεια Όρη και επισκέπτονται την Ιερά Μονή του Οσίου Παταπίου. Περνούν από Πίσια και Περαχώρα και φτάνουν στη Λίμνη Βουλιαγμένης όπου κάνουν μία βουτιά στα ζεστά νερά της.
Η διαδρομή τους συνεχίζεται προς τον Φάρο του Ηραίου ή Φάρο Μελαγκάβι, που θεωρείται ένας από τους ομορφότερους φάρους της Ελλάδας, και από εκεί απολαμβάνουν ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα.
HAPPY TRAVELLER
Κάθε Σάββατο, στον ΣΚΑΪ
#happytraveller: ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες!
Ολες οι Ειδήσεις
- Πλήθος κόσμου, ένστολοι και άρματα στο κέντρο της Αθήνας στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου (βίντεο)
- Κλείσιμο αμερικανικών βάσεων, τέλη διέλευσης στα Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν θέτει αυστηρούς όρους για τον τερματισμό του πολέμου
- Η διακήρυξη του Τραμπ για την 25η Μαρτίου: Τιμούμε τη σοφία και την αποφασιστικότητα του ελληνικού λαού
- 25η Μαρτίου: Η έπαρση της ελληνικής σημαίας στην Ακρόπολη – Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων (βίντεο)
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Σύνταγμα για την στρατιωτική παρέλαση – Πώς θα κινηθούν Μετρό και λεωφορεία
- Channel 12: Τα 14 σημεία της πρότασης Τραμπ για τερματισμό του πολέμου – Οι όροι για τον εμπλουτισμό ουρανίου, το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ και τα οικονομικά ανταλλάγματα
- Βίκυ Σταυροπούλου & Καίτη Γαρμπή υποκλίθηκαν στη δουλειά του Χάρη Λεμπιδάκη και στη λάμψη της Φαίης Θεοχάρη
- «Επέτειος»… «ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ» Τετάρτη 25 Μαρτίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ – Τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook