Εκλογές 2023: Η κάμερα του «Πάμε Δανάη» στα παρασκήνια της μεγάλης βραδιάς του MEGA
«Στο MEGA βλέπετε εικονική πραγματικότητα, virtual reality και πώς χρησιμοποιείται το AR. Έχουμε ό,τι πιο τεχνικά προηγμένο υπάρχει στην τηλεοπτική αγορά».
Η κάμερα του «Πάμε Δανάη» βρέθηκε στα παρασκήνια της μεγάλης εκλογικής βραδιάς του MEGA και μίλησε με όλους τους συντελεστές.
Ο Σταμάτης Μαλέλης, γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του MEGA, είπε πως φέτος κυριάρχησαν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις παρά ή πολιτική.
«Είδαμε να τσακώνεται περισσότερο ο Τσίπρας με τον Μητσοτάκης και τον Ανδρουλάκη παρά να παράγουν πολιτική. Η αλλαγή στην προεκλογική εκστρατεία φέτος ήταν πως η επαφή με τον πολίτη ήταν πιο άμεση. Οι πολιτικοί αρχηγοί χρησιμοποίησαν περισσότερο τα social media», είπε αρχικά.
«Στο MEGA βλέπετε εικονική πραγματικότητα, virtual reality και πώς χρησιμοποιείται το AR. Έχουμε ό,τι πιο τεχνικά προηγμένο υπάρχει στην τηλεοπτική αγορά».
Η Ράνια Τζίμα είπε πως στην εκλογική εκπομπή έχουν χρησιμοποιήσει ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην τεχνολογία.
«Ο μηχανισμός είναι σε μεγάλη ετοιμότητα. Στόχος μας είναι η ταχύτητα της μετάδοσης των αποτελεσμάτων».
Ο Γιάννης Πρετεντέρης είπε πως τον εντυπωσίασε περισσότερο η πρώτη του βραδιά εκλογών.
«Η πρώτη μου βραδιά εκλογών με εντυπωσίασε. Υπήρξαν ενδιαφέρουσες βραδιές εκλογών, οι οποίες ήταν αυτές που είχαν πολιτικό διακύβευμα.
Η Νίκη Λυμπεράκη είπε πως η φετινή προεκλογική περίοδος δεν είχε ιδιαίτερο αποτύπωμα στον κόσμο.
«Περισσότερο ασχοληθήκαμε οι δημοσιογράφοι και λιγότερο οι πολίτες. Δεν είχαμε αφισορύπανση, πόλωση και τοξικότητα. Δεν παρασυρθήκαμε από πολιτικές σειρήνες και νομίζω αυτό δείχνει μία ωρίμανση».
Ολες οι Ειδήσεις
- ΑΕΚ – Κραϊόβα 3-2: Επική ανατροπή στις καθυστερήσεις και πρόκριση για την Ένωση στους «16» του Conference League
- Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 12,9% το προβάδισμα της ΝΔ – Στο πλευρό των αγροτών η κοινωνία – Τι λένε για Τσίπρα, Σαμαρά, Καρυστιανού
- Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου για τα Χριστούγεννα: “Ας στρέψουμε την σκέψη μας στο Βρέφος Της Βηθλεέμ”
- Διαμαντής Καραναστάσης: Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ – Τουπήραν το δίπλωμα, «έπεσε» πρόστιμο 350 ευρώ
- Δέσποινα Βανδή: Στην κουζίνα με τον 18χρονο γιο της, Γιώργο Νικολαΐδη – Βίντεο
- Θοδωρής Μαραντίνης: “Με στενοχωρεί που η κοινή γνώμη περιστρέφεται γύρω από τα προσωπικά μου” (βίντεο)
- Ο διάσημος βιολιστής και διευθυντής της ορχήστρας Γιόχαν Στράους, Αντρέ Ριέ έπαιξε τα ελληνικά κάλαντα των Χριστουγέννων – Βίντεο
- Γεωργιάδης για Κωνσταντοπούλου: «Με είπε επίτηδες παιδοβιαστή, της έστειλα εξώδικο, να ζητήσει συγνώμη, θα της κάνω αγωγή»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook