«Στο MEGA βλέπετε εικονική πραγματικότητα, virtual reality και πώς χρησιμοποιείται το AR. Έχουμε ό,τι πιο τεχνικά προηγμένο υπάρχει στην τηλεοπτική αγορά».

Η κάμερα του «Πάμε Δανάη» βρέθηκε στα παρασκήνια της μεγάλης εκλογικής βραδιάς του MEGA και μίλησε με όλους τους συντελεστές.

Ο Σταμάτης Μαλέλης, γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του MEGA, είπε πως φέτος κυριάρχησαν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις παρά ή πολιτική.

«Είδαμε να τσακώνεται περισσότερο ο Τσίπρας με τον Μητσοτάκης και τον Ανδρουλάκη παρά να παράγουν πολιτική. Η αλλαγή στην προεκλογική εκστρατεία φέτος ήταν πως η επαφή με τον πολίτη ήταν πιο άμεση. Οι πολιτικοί αρχηγοί χρησιμοποίησαν περισσότερο τα social media», είπε αρχικά.

«Στο MEGA βλέπετε εικονική πραγματικότητα, virtual reality και πώς χρησιμοποιείται το AR. Έχουμε ό,τι πιο τεχνικά προηγμένο υπάρχει στην τηλεοπτική αγορά».

Η Ράνια Τζίμα είπε πως στην εκλογική εκπομπή έχουν χρησιμοποιήσει ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην τεχνολογία.
«Ο μηχανισμός είναι σε μεγάλη ετοιμότητα. Στόχος μας είναι η ταχύτητα της μετάδοσης των αποτελεσμάτων».
Ο Γιάννης Πρετεντέρης είπε πως τον εντυπωσίασε περισσότερο η πρώτη του βραδιά εκλογών.

«Η πρώτη μου βραδιά εκλογών με εντυπωσίασε. Υπήρξαν ενδιαφέρουσες βραδιές εκλογών, οι οποίες ήταν αυτές που είχαν πολιτικό διακύβευμα.

Η Νίκη Λυμπεράκη είπε πως η φετινή προεκλογική περίοδος δεν είχε ιδιαίτερο αποτύπωμα στον κόσμο.

«Περισσότερο ασχοληθήκαμε οι δημοσιογράφοι και λιγότερο οι πολίτες. Δεν είχαμε αφισορύπανση, πόλωση και τοξικότητα. Δεν παρασυρθήκαμε από πολιτικές σειρήνες και νομίζω αυτό δείχνει μία ωρίμανση».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook