Oι τηλεθεατές ψήφισαν Mega την Κυριακή των εκλογών

Το MEGA απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι αποτελεί συνώνυμο της ενημέρωσης στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού.
Το MEGA ήταν ο απόλυτος νικητής την Κυριακή των εκλογών, επιβεβαιώνοντας την πρωτοκαθεδρία του σε όλα τα μεγάλα γεγονότα.
Στον εκλογικό μαραθώνιο της ημέρας που ξεκίνησε από τις 5 το πρωί και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ,το MEGAεπισφράγησε την υπεροχή του και νίκησε τον ανταγωνισμό με13,3% στο σύνολο του κοινού και 12,5% στο δυναμικό κοινό 18-54.
Mε την εγκυρότητα και τη συνέπεια που του αναγνωρίζουν σε καθημερινή βάση οι τηλεθεατές, το MEGA κέρδισε το στοίχημα της τηλεθέασης και στην πιο κρίσιμη στιγμή της βραδιάς, αυτή της ανακοίνωσης του exitpoll. Στο διάστημα 19:00-19:30, το MEGAκυριάρχησε του ανταγωνισμού με 17,9% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 16,4% στο σύνολο του κοινού. Η κάλυψη ξεπέρασε τους 1,2 εκατομμύρια τηλεθεατές.
Το MEGA απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι αποτελεί συνώνυμο της ενημέρωσης στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού. Ο εκλογικός μαραθώνιοςμε τηΡάνια Τζίμα, τον Γιάννη Πρετεντέρη, τον Νίκο Ευαγγελάτο, την Κατερίνα Παναγοπούλου, τη Νίκη Λυμπεράκη, κορυφώθηκε λίγο μετά τις 17:00 και διήρκησε μέχρι αργά το βράδυ.Οι τηλεθεατές έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην πιο ολοκληρωμένη, έγκυρη, σύγχρονη και πρωτοποριακή εκλογική βραδιά, φέρνοντας το MEGAστην πρώτη θέση με ποσοστό13,5% στο δυναμικό κοινό 18-54. Η κάλυψη ήταν θεαματική, καθώς πλησίασε τους 4 εκατομμύρια τηλεθεατές.
Αδιάλειπτη ήταν η ενημέρωση και στα digital media του MEGA. Περισσότερα από 300 posts και stories ανέβηκαν την ημέρα των εκλογών στους επίσημους λογαριασμούς Instagram, Twitter, TikTok και Facebook του MEGA, με βίντεο και animated γραφικά. Eκλογικές ειδήσεις, δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, backstage περιεχόμενο, exit polls και αποτελέσματα επικρατείας αναρτήθηκαν σε πραγματικό χρόνο. To hashtag #MegaEkloges2023 ήταν το μοναδικό hashtag τηλεοπτικού Μέσου που κατάφερε να μπει στα κορυφαία trending topics του Τwitter, ενώ η απήχησή του στα social media ξεπέρασε τους 5,5 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες.
Ολες οι Ειδήσεις
- Μπορούμε να τελειώσουμε τον πόλεμο χωρίς τους Tomahawk, είπε ο Τραμπ – «Θέλουμε ειρήνη, ο Πούτιν όχι» απάντησε ο Ζελένσκι
- Αντριανέλλα Νικολάου: «Να φτιάξεις μια ζωή που ανυπομονείς να ξυπνήσεις για να την ζήσεις»
- Φοινικούντα: Μαραθώνια η νέα κατάθεση του ανιψιού του θύματος του διπλού φονικού – «Τον φοβόταν γιατί κληρονομούσε τη μερίδα του λέοντος», κατέθεσε η ξαδέλφη του
- Σε κατάστημα ΟΠΑΠ της Θεσσαλονίκης ο μεγάλος νικητής του ΤΖΟΚΕΡ – Κέρδισε 5,7 εκατομμύρια ευρώ στην πρώτη κατηγορία και ακόμα 1,9 εκατ. ευρώ στη δεύτερη
- Η Ρεάλ έκανε δώρο στον Εμπαμπέ μια ολοκαίνουρια BMW φτιαγμένη αποκλειστικά για εκείνον, αλλά… δεν έχει δίπλωμα οδήγησης
- «The Voice of Greece»: Διαγωνιζόμενοι διεκδικούν μια θέση στο όνειρο- Δείτε το τρέιλερ
- Ελένη Φουρέιρα: Κυκλοφόρησε το πρώτο hit από το νέο album της με τίτλο “Alleluia”
- Η απόλυτη εμπειρία Formula 1 στην Πάτρα αυτή την Κυριακή – Η πλατεία Τριών Συμμάχων φιλοξενεί το showcar της McLaren F1 Team και προσομοιωτές F1 που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook