Είκοσι συλλήψεις για παράνομο τζόγο στην Καλλιθέα – Έφοδος της Ελληνικής Αστυνομίας σε κατάστημα όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια
Κατά την έφοδο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, συνελήφθησαν δύο εργαζόμενοι και 18 παίκτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.
Ακόμα μια επιτυχία κατά του παράνομου τζόγου σημείωσε η Ελληνική Αστυνομία, η οποία εντόπισε κατάστημα στην Καλλιθέα όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.
Κατά την έφοδο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, συνελήφθησαν δύο εργαζόμενοι και 18 παίκτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για – κατά περίπτωση – παραβάσεις των νομοθεσιών για τα παίγνια και τα προσωπικά δεδομένα, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί και ο διαχειριστής του καταστήματος. Παράλληλα, σε όχημα κοντά στο κατάστημα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ακόμα ένα άτομο, το οποίο εκτελούσε χρέη «τσιλιαδόρου», όπως διαπιστώθηκε, ενώ στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό και ιδιόχειρες σημειώσεις με ονόματα και χρηματικά ποσά.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 57 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 57 σκληροί δίσκοι, 2 καταγραφικά, 10 κάμερες, 10 παιχνιδομηχανές, μία ηλεκτρονική ρουλέτα, πλήθος λαχνών και 92.300 ευρώ.
Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:
Από το Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας εντοπίστηκε κατάστημα όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια
Συνελήφθησαν 20 άτομα, μεταξύ των οποίων 18 παίκτες
Κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, καταγραφικά, κάμερες, παιχνιδομηχανές, τραπέζια χαρτοπαιξίας και το χρηματικό ποσό των 92.300 ευρώ
Από το Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών εντοπίστηκε βραδινές ώρες χθες, Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, στην περιοχή της Καλλιθέας, κατάστημα στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.
Συνελήφθησαν δύο (2) εργαζόμενοι και 18 θαμώνες – παίχτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για –κατά περίπτωση- παραβάσεις των νομοθεσιών για τα παίγνια και τα προσωπικά δεδομένα, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί ο διαχειριστής του καταστήματος.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Επιχειρησιακών Δράσεων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, κατελήφθη εργαζόμενη εντός του καταστήματος, στο οποίο διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκατασταθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ηλεκτρονική ρουλέτα, παιχνιδομηχανές και τραπέζια με τσόχα, όπου διενεργούνταν τυχερά παίγνια από τους θαμώνες.
Παράλληλα, εντός οχήματος πλησίον του καταστήματος, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ακόμα ένα άτομο, το οποίο όπως προέκυψε εκτελούσε χρέη «τσιλιαδόρου», ενώ στον χώρο του πορτ-μπαγκάζ βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 90.000 ευρώ και ιδιόχειρες σημειώσεις με ονόματα και χρηματικά ποσά.
Συνολικά, από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- -92.300- ευρώ,
- όχημα,
- -57- ηλεκτρονικοί υπολογιστές,
- -57- σκληροί δίσκοι,
- -2- καταγραφικά,
- -10- κάμερες,
- -10- παιχνιδομηχανές,
- -3- τραπέζια χαρτοπαιξίας,
- ηλεκτρονική ρουλέτα και
- πλήθος λαχνών.
Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση ενώ το χρηματικό ποσό θα αποδοθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Οι θαμώνες – παίκτες αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι με προφορική εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα, ενώ οι συλληφθέντες εργαζόμενοι στο κατάστημα οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Ολες οι Ειδήσεις
- Μαρία Καρρά: Ελεύθερη με εγγύηση 100.000 ευρώ η χήρα του Γιώργου Τράγκα – Κατηγορίες για ξέπλυμα και και φοροδιαφυγή που αγγίζει τα 13 εκατ. ευρώ
- Παραιτήθηκε ο επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «Το Ιράν δεν ήταν άμεση απειλή για τις ΗΠΑ – Ξεκινήσαμε αυτόν τον πόλεμο λόγω πιέσεων από το Ισραήλ»
- Survivor: Ανδρική υπόθεση η αποχώρηση – Τι θα δούμε απόψε στον ΣΚΑΙ
- Κρήτη: Σοκάρει το κατηγορητήριο για τον θάνατο του 3χρονου Άγγελου: «Του έδιναν ηρεμιστικά για να μην αντιδρά» – (βίντεο)
- Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι σκότωσε τον τον «de facto ηγέτη» του Ιράν, Αλί Λαριτζανί – Στη δημοσιότητα φωτογραφία του Νετανιάχου να δίνει διαταγή για το χτύπημα
- Ευρωπαίοι ηγέτες απορρίπτουν στρατιωτική εμπλοκή στο Στενό του Ορμούζ
- Ντόναλντ Τραμπ: Η επίθεση στο Ιράν απέτρεψε τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο
- Ο κύριος Χ και το τέλος της 17 Νοέμβρη: Πώς εντοπίστηκε ο Γιωτόπουλος ως αρχηγός της οργάνωσης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook