Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας θα κρίνει ποιος θα ακολουθήσει στον… τάκο τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος να αποδέχθηκε την υποψηφιότητά του για αποχώρηση από το Survivor All Star αλλά φαίνεται ότι δεν το «πήρε» πολύ καλά. Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας θα βγάλει και τον δεύτερο υποψήφιο.

Το Survivor All Star μπαίνει σιγά σιγά στην τελική του ευθεία και όλα έχουν πλέον άλλη «βαρύτητα». Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας θα κρίνει ποιος θα ακολουθήσει στον… τάκο τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία του SurvivorAllStar, οι στρατηγικές αποκαλύπτονται, οι φόβοι βγαίνουν στην επιφάνεια και οι φιλίες δοκιμάζονται.

Στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, οι δυο ομάδες τα δίνουν όλα στο στίβο μάχης καθώς κανείς δε θέλει να βγει υποψήφιος.

Οι Κόκκινοι βρίσκονται με την «πλάτη στον τοίχο» και προσπαθούν να μεταφέρουν την πίεση που νιώθουν στους Μπλε. Οι Μπλε με τη σειρά τους φοβούνται ότι σε ενδεχόμενη ήττα η γκρίνια θα κάνει την εμφάνιση της και στη δική τους ομάδα.

Η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Βασάλου στην προηγούμενη ψηφοφορία έχει αφήσει άλυτα θέματα με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ποια ομάδα θα οδηγηθεί απόψε στην κάλπη;

Όπως αναφέρουν τα ανεπιβεβαίωτα spoilers, οι Κόκκινοι βρίσκουν ξανά τα πατήματά τους και καταφέρνουν να κάνουν την ανατροπή.

Μετά από ένα σερί νικών, οι Μπλε οδηγούνται στην κάλπη και καλούνται να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους.
Οι ίδιες πληροφορίες δίνουν ως επικρατέστερο όνομα τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος έτσι κι αλλιώς έχει βρεθεί κι άλλες φορές το τελευταίο διάστημα στη διάθεση των τηλεθεατών.

SURVIVOR ALL STAR: δεν είναι παιχνίδι, είναι επιβίωση!

 

Απόψεστις21.00

#SurvivorGR

Facebook: https://www.facebook.com/SurvivorGreece

Instagram: https://www.instagram.com/survivorgreece

Twitter: https://twitter.com/SurvivorGreece

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις