Οι Διάσημοι κέρδισαν το χτεσινό έπαθλο του Survivor All Star και πήγαν στην Punta Cana για φαγητό και διασκέδαση.

Εκεί που έτρωγαν ψηλά στον ουρανό και το κρασί έρρεε άφθονο, ο Σάκης Κατσούλης αποφάσισε να κάνει… πρόβα την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο παίκτης του Survivor δεσμεύτηκε ότι θα κάνει κανονική πρόταση όταν επιστρέψουν στην Ελλάδα.

«Ας κάνουμε πρόβα με αυτό και όταν γυρίσουμε στην Ελλάδα θα κάνουμε και κανονική» της είπε ο Σάκης Κατσούλης, με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να απαντάει «Με έπιασαν ταχυκαρδίες».

Όπως ήταν επόμενο όταν βρέθηκαν όλοι μαζί στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Γιώργος Λιανός δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει την ρομαντική κίνηση του Σάκη Κατσούλη.

“Ήταν μια στιγμή αμηχανίας» τόνισε ο παίκτης, καθώς θεώρησε ότι… έφαγε χυλόπιτα από τη σύντροφό του και συμπλήρωσε «έκανα πρόβα τζενεράλε για την πρόταση. Είμαστε μαζί τεσσεράμισι χρόνια και εκεί που είμαστε 45 μέτρα και δεν μπορώ να φάω, φοβόμουν και στις σκέψεις μου άρχισα να μιλάω. Της λέω έχουμε ζήσει τότε, είμαστε στο δεύτερο Survivor, να βγούμε να κάνουμε ένα παιδάκι και λέει ο Κωνσταντίνος “το δακτυλίδι παρακαλώ”. Τελικά ο έξυπνος έφτιαξε από αλουμινόχαρτο. Δεν ήταν αυτή η πρόταση, γιατί ξέρω ότι η Μαριαλένα είναι απαιτητική. Της είπα να κάνουμε μια πρόβα και όταν βγούμε με το καλό…».

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη άκουγε τον Σάκη Κατσούλη με τεράστια αμηχανία! «Δεν το περίμενα!» σχολίασε η παίκτρια της κόκκινης ομάδας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook