Το HAPPY TRAVELLER στην Πάρο – Το A’ Μέρος, το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 17.30
Στο πρώτο μέρος, το Σάββατο 10 Ιουνίου εξερευνούν την πρωτεύουσα Παροικιά με τα γραφικά σοκάκια, την παραμυθένια Νάουσα με το ενετικό κάστρο της και τη βόρεια και ανατολική πλευρά του νησιού.
Το Happy Traveller ξεκινάει τα ταξίδια του στους απόλυτους ελληνικούς και άκρως καλοκαιρινούς προορισμούς. Η αρχή γίνεται σε ένα από τα κορυφαία νησιά, την Πάρο. Οι ταξιδιώτες μας εξερευνούν το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων σε δύο επεισόδια και μας φέρνουν τις διακοπές ακόμα πιο κοντά.
Στο πρώτο μέρος, το Σάββατο 10 Ιουνίου εξερευνούν την πρωτεύουσα Παροικιά με τα γραφικά σοκάκια, την παραμυθένια Νάουσα με το ενετικό κάστρο της και τη βόρεια και ανατολική πλευρά του νησιού. Κάνουν ιππασία στο πανέμορφο κυκλαδίτικο τοπίο και φτάνουν μέχρι την παραλία Χρυσή με τον πολύ αέρα και τους πολυάριθμους σέρφερ. Πηγαίνουν στο Πίσω Λιβάδι και ανεβαίνουν στη Μονή Αγίου Αντωνίου για να απολαύσουν την απέραντη θέα. Κάνουν πεζοπορία στα μονοπάτια του νησιού για να φτάσουν τελικά στον φάρο του Κόρακα. Τέλος, ανεβαίνουν στα βράχια όπου βρισκόταν η αρχαία μυκηναϊκή ακρόπολη για να δουν από ψηλά τον εντυπωσιακό κόλπο της Νάουσας.

default
Η εξερεύνηση της Πάρου, με την απαράμιλλη φυσική ομορφιά, τις απέραντες αμμουδιές, τα κρυστάλλινα νερά και τα εντυπωσιακά τοπία συνεχίζεται και στο επόμενο επεισόδιο του Happy Traveller.
HAPPY TRAVELLER
Κάθε Σάββατο, στον ΣΚΑΪ
#happytraveller: ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες!
Ολες οι Ειδήσεις
- Ανδρέας Μικρούτσικος για το πρόβλημα υγείας του: «Έχω περάσει δύσκολα, αλλά έχω έναν διάολο μέσα μου και ενεργοποιούμαι» (βίντεο)
- Όταν η Δέσποινα Μοιραράκη ερωτεύτηκε έναν Πέρση: Φορούσα τσαντόρ και συναντήθηκαν τα μάτια μας
- Κωνσταντίνα Σπυροπούλου : Η ανάρτηση της από την χαλαρή έξοδο της
- Γιώργος Λιάγκας: Η on air συνάντηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και η εξομολόγηση για τα δύσκολα παιδικά χρόνια και τη Μαρία Αντωνά (βίντεο)
- «Άν τυχόν είναι αυτό που υποψιάζομαι, εγώ θα τον βάλω στο χώμα», λέει η γιαγιά για τον πατέρα του βρέφους που πέθανε στο κρεβάτι των γονιών του (βίντεο)
- Ο πιο αδύναμος κρίκος: Το τηλεπαιχνίδι επιστρέφει με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπακοδήμου – Η επίσημη ανακοίνωση του Open
- Οι κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη – Νετανιάχου – Χριστοδουλίδη – « Όσοι φαντασιώνονται ότι θα επαναφέρουν την αυτοκρατορία τους, να το ξεχάσουν» το μήνυμα Νετανιάχου στην Τουρκία
- Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός 0-2: Ασταμάτητος και… μόνιμα τετράδα!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook