Το HAPPY TRAVELLER στην Πάρο – Το A’ Μέρος, το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 17.30
Στο πρώτο μέρος, το Σάββατο 10 Ιουνίου εξερευνούν την πρωτεύουσα Παροικιά με τα γραφικά σοκάκια, την παραμυθένια Νάουσα με το ενετικό κάστρο της και τη βόρεια και ανατολική πλευρά του νησιού.
Το Happy Traveller ξεκινάει τα ταξίδια του στους απόλυτους ελληνικούς και άκρως καλοκαιρινούς προορισμούς. Η αρχή γίνεται σε ένα από τα κορυφαία νησιά, την Πάρο. Οι ταξιδιώτες μας εξερευνούν το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων σε δύο επεισόδια και μας φέρνουν τις διακοπές ακόμα πιο κοντά.
Στο πρώτο μέρος, το Σάββατο 10 Ιουνίου εξερευνούν την πρωτεύουσα Παροικιά με τα γραφικά σοκάκια, την παραμυθένια Νάουσα με το ενετικό κάστρο της και τη βόρεια και ανατολική πλευρά του νησιού. Κάνουν ιππασία στο πανέμορφο κυκλαδίτικο τοπίο και φτάνουν μέχρι την παραλία Χρυσή με τον πολύ αέρα και τους πολυάριθμους σέρφερ. Πηγαίνουν στο Πίσω Λιβάδι και ανεβαίνουν στη Μονή Αγίου Αντωνίου για να απολαύσουν την απέραντη θέα. Κάνουν πεζοπορία στα μονοπάτια του νησιού για να φτάσουν τελικά στον φάρο του Κόρακα. Τέλος, ανεβαίνουν στα βράχια όπου βρισκόταν η αρχαία μυκηναϊκή ακρόπολη για να δουν από ψηλά τον εντυπωσιακό κόλπο της Νάουσας.

default
Η εξερεύνηση της Πάρου, με την απαράμιλλη φυσική ομορφιά, τις απέραντες αμμουδιές, τα κρυστάλλινα νερά και τα εντυπωσιακά τοπία συνεχίζεται και στο επόμενο επεισόδιο του Happy Traveller.
HAPPY TRAVELLER
Κάθε Σάββατο, στον ΣΚΑΪ
#happytraveller: ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες!
Ολες οι Ειδήσεις
- Πλακιάς κατά Καρυστιανού «Τολμά, αυτή που δημιούργησε την αθώωση του Καραμανλή; Αν αυτό δεν είναι υποκρισία τότε τι είναι;»
- Eurovision 2026: Αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο Τελικό με τον Akyla – Πως διαμορφώνονται τα προγνωστικά
- Το Happy Traveller στο Μπουένος Άιρες Το Γ’ Μέρος, το Σάββατο 16 Μαΐου στις 16.40, στον ΣΚΑΪ
- Δίκη για τον βιασμό 19χρονης στο ΑΤ Ομόνοιας: «Ήταν συναινετικό, μας είπε ότι της αρέσουν οι ένστολοι», υποστήριξαν οι αστυνομικοί
- Τραγωδία στον Πειραιά: Νεκρή 24χρονη που έπεσε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας στην Καλλίπολη – Προσήχθη και εξετάζεται ο 50χρονος σύντροφος της
- Ρουσόπουλος: Πετύχαμε γιατί οι μεταρρυθμίσεις άλλαξαν πράγματα που για χρόνια θεωρούσαμε αδύνατον να αλλάξουν
- Μητσοτάκης στο 16ο συνέδριο της ΝΔ: Το δίλημμα της επόμενης κάλπης δεν θα είναι «Μητσοτάκης ή χάος, αλλά Μητσοτάκης ή Ανδρουλάκης, Τσίπρας ή οποιοδήποτε άλλος»
- Πρόκληση Ερντογάν: Η Τουρκία φέρνει νόμο για ΑΟΖ έως 200 ναυτικά μίλια σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, αγνοώντας τα δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook