Το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 17:45, το ταξίδι ξεκινά και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» επισκέπτονται τον μεγαλοπρεπή ναό του Αγίου Διονυσίου, του πολιούχου της Ζακύνθου.

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» έρχονται το Σάββατο και την Κυριακή στις 17:45 στο OPEN με δύο μοναδικά επεισόδια από τη μαγευτική Ζάκυνθο!

Το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 17:45, το ταξίδι ξεκινά και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» επισκέπτονται τον μεγαλοπρεπή ναό του Αγίου Διονυσίου, του πολιούχου της Ζακύνθου, ενώ κάνουν και βόλτα στις πλατείες Αγίου Μάρκου και Διονυσίου Σολωμού, οι οποίες αποτελούν την «καρδιά» της πόλης.

Στη Μπόχαλη απολαμβάνουν την πανοραμική θέα που προσφέρει στην πόλη της Ζακύνθου, ενώ στο Λόφο του Στράνη μας παρουσιάζουν το πιο ρομαντικό σημείο της πόλης, αλλά και το άγαλμα του εθνικού μας ποιητή, Διονυσίου Σολωμού. Στο ορεινό χωριό Βολίμες εντοπίζουν μία καταπληκτική εκκλησία σε μπαρόκ στιλ.

Στη συνέχεια, ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ανακαλύπτουν την παραλία Ξύγκια της Ζακύνθου, γνωστή για τις ιαματικές πηγές της, ενώ κάνουν βόλτα με σκάφος στις Γαλάζιες Σπηλιές και θαυμάζουν την παραλία Ναυάγιο από ψηλά, προσφέροντάς μας μοναδικές εικόνες.

Την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 17:45, μας παρουσιάζουν το πρώτο θαλάσσιο πάρκο της Ελλάδας, όπου στην παραλία Γέρακας γεννούν τα αυγά τους οι χελώνες Καρέτα – Καρέτα. Στη συνέχεια επισκέπτονται το εξωτικό νησάκι του Αγίου Σώστη ή Καμέο, όπως το γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος.

Ταξιδεύουν μέχρι το χωριό Κερί για να θαυμάσουν τη θέα που κόβει την ανάσα, αλλά και τη λίμνη Κερίου, ένα ιδανικό καταφύγιο ηρεμίας.

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» επισκέπτονται την ιερά μονή Παναγίας Αναφωνήτριας, το μοναστήρι όπου μόνασε ο Άγιος Διονύσιος, και κάνουν βόλτα στο παραδοσιακό χωριό της Ζακύνθου, Έξω Χώρα.

Επίσης, στο Πόρτο Ρόξα διαπιστώνουν ότι η Ζάκυνθος έχει και φιόρδ, ενώ στο Πόρτο Λιμνιώνα θαυμάζουν τα βραβευμένα διάφανα νερά του. Φυσικά δεν παραλείπουν να απολαύσουν αυθεντικές ζακυνθινές καντάδες.

«ΕΙΚΟΝΕΣ»: Αυτό το Σαββατοκύριακο στις 17:45 στο OPEN

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook