Στο δεύτερο μέρος, εξερευνούν το κέντρο του νησιού και επισκέπτονται γραφικά ορεινά χωριά όπως οι Λεύκες, που δεν θυμίζουν με τίποτα κυκλαδίτικο τοπίο.

Το Happy Traveller συνεχίζει να εξερευνά την πανέμορφη Πάρο και το Σάββατο 17 Ιουνίου, οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ ταξιδεύουν μαζί με τον Ευτύχη και την Ηλέκτρα σε μαγευτικά τοπία, γραφικά χωριά και συγκλονιστικές παραλίες.

default

default

Στο δεύτερο μέρος, εξερευνούν το κέντρο του νησιού και επισκέπτονται γραφικά ορεινά χωριά όπως οι Λεύκες, που δεν θυμίζουν με τίποτα κυκλαδίτικο τοπίο. Βλέπουν, επίσης, την περιοχή, όπου βρίσκονταν τα αρχαία λατομεία της Πάρου, φτάνουν στη μονή των Αγίων Αναργύρων με την καλύτερη θέα στο νησί και απολαμβάνουν ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα στην Παροικιά.

default

Στη συνέχεια, βλέπουν την ανατολική και νότια πλευρά του νησιού φτάνοντας μέχρι τις αλυκές, από όπου μπαίνουν σε παραδοσιακό καΐκι για μία εμπειρία ζωής με δείπνο στο πιο ρομαντικό μέρος με τον ήλιο να δύει στον ορίζοντα.

default

Στο επεισόδιο αυτό, πηγαίνουν και ημερήσια εκδρομή στην Αντίπαρο όπου εντυπωσιάζονται με τις παραλίες, τα σπήλαια και την κουκλίστικη χώρα με τα σοκάκια και τον φιλόξενο κόσμο.

default

Οι εξερευνήσεις στα ελληνικά νησιά συνεχίζονται και στα επόμενα επεισόδια του Happy Traveller με τον Ευτύχη και την Ηλέκτρα να μας ταξιδεύουν νοερά στις πιο όμορφες και καλοκαιρινές γωνιές της Ελλάδας.

HAPPY TRAVELLER

Κάθε Σάββατο, στον ΣΚΑΪ

 

 

#happytraveller: ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook