Σε «διαζύγιο» φαίνεται να οδηγείται η συνεργασία της Μπέττυς Μαγγίρα με το Open.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν η Μπέττυ Μαγγίρα που όλο το προηγούμενο διάστημα είχε μια εξαιρετικά πετυχημένη πορεία στην πρωϊνή ζώνη του καναλιού, δεν κατέληξε σε συμφωνία με το κανάλι.

Το τελευταίο διάστημα γίνονταν συνεχείς συναντήσεις για την επόμενη σεζόν. Οι εν λόγω συναντήσεις αφορούσαν τόσο στο θέμα των συνεργατών, όσο και στο θέμα της αύξησης του μπάτζετ, ώστε η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» να μπει με μεγαλύτερη δυναμική στον ανταγωνισμό από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρωινού, στη συνάντηση που έγινε το βράδυ της Τρίτης, ανάμεσα στην Μπέττυ Μαγγίρα, τον Νίκο Κοκλώνη και τον Τζώνυ Καλημέρη, υπήρξαν έντονες διαφωνίες αναφορικά με ζητήματα περιεχομένου και προσώπων.

«Η Μπέττυ Μαγγίρα δεχόταν πιέσεις να δεχθεί συγκεκριμένα πρόσωπα στο πάνελ της εκπομπής της για του χρόνου, όπως η Πηγή Δεβετζή, η επιστήθια φίλη του Νίκου Κοκλώνη. Είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος αν δεν αφήνεις τον παρουσιαστή να επιλέξει την ομάδα του ώστε να επέλθει το διαζύγιο», είπε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Πετρογιάννη που επικαλέστηκε πληροφορίες της εκπομπής.
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook