“Σas ευχαριστώ γι αυτές τις μοναδικές , αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί αυτά τα 2 χρόνια …», με αυτά τα λόγια η Μπέττυ Μαγγίρα αποχαιρετά το κοινό της

Tην πρώτη της ανάρτηση έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα, μετά το τέλος της συνεργασίας της με το OPEN.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ολοκλήρωσε τον κύκλο της με το κανάλι και το οριστικό τέλος της συνεργασίας τους ανακοινώθηκε την Τετάρτη.

Πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό» λένε πως ο λόγος που η Μπέττυ Μαγγίρα αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό της ήταν η επιθυμία του Νίκου Κοκλώνη να εντάξει στην ομάδα της την Πηγή Δεβετζή και τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Η παρουσιάστρια έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον απολογισμό της για την τηλεοπτική σεζόν που έκλεισε.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα τρέιλερ της εκπομπής και στη λεζάντα έγραψε: «Τα τρέιλερ μας ήταν η παιδική μας χαρά!!! Περνούσαμε υπέροχα, κάναμε ότι τρέλα μας ερχόταν στο μυαλό! Κι είναι τέλειο όταν η δική σου τρέλα συναντά, συμβαδίζει και συμπίπτει με των συνεργατών σου… τότε το αποτέλεσμα είναι μαγικό! 2 αξέχαστα χρόνια, παρά πολλά τρέιλερ παρά πολλά ευτράπελα!!! Ήταν η χαλάρωση μας, η ανταμοιβή μας μετά από μια κοπιαστική μέρα δουλειάς! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γι αυτές τις μοναδικές , αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί αυτά τα 2 χρόνια …».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook