Επίσης και φέτος η εκπομπή και η Ζήνα Κουτσελίνη «άνοιξαν» την αγκαλιά τους, σε όσους είχαν ανάγκη.

Σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αλλάδύσκολη και απαιτητική, δημοσιογραφικά, τηλεοπτική σεζόν, η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» κατέκτησε, για ακόμη μία χρονιά, την κορυφή της τηλεθέασης!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η εξαιρετικά έμπειρη Ζήνα Κουτσελίνη, μαζί με τη δυνατή δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, με ευσυνειδησία, ευαισθησία, σεβασμό στον άνθρωπο, κατάφεραν να αποτυπώσουν όλες τις εξελίξεις, ευχάριστες ή δυσάρεστες, που απασχόλησαν την ελληνική κοινωνία και να αναδείξουν «καυτά» θέματα της επικαιρότητας, ξεχωρίζοντας πάντα για την ολοκληρωμένη έρευνα, τα αναλυτικά ρεπορτάζ, τις σπουδαίες αποκλειστικότητες.

Επίσης και φέτος η εκπομπή και η Ζήνα Κουτσελίνη «άνοιξαν» την αγκαλιά τους, σε όσους είχαν ανάγκη. Η συμμετοχή των τηλεθεατών, σε κάθε κάλεσμα αλληλεγγύης και αγάπης, ήταν απίστευτα συγκινητική και ξεπέρασε κάθε προσδοκία, χαρίζοντας χαμόγελα, δύναμη και ελπίδα.

Η μεγάλη παρέα των τηλεθεατών ανταποκρίθηκε στην αξιοπιστία της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», την επέλεξε και της χάρισε την 1η θέση στα ποσοστά τηλεθέασης. Για τη σεζόν 2022 –2023,ήταν πρώτηστο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού με ποσοστό 15,4% καθώς και στο σύνολο του γυναικείου κοινού με 18,1%.

ΠΗΓΗ: Nielsen

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο τηλεοπτικό κοινό για την εμπιστοσύνη. Ραντεβού τον Σεπτέμβριο για ένακαινούριο, πάντα απρόβλεπτο αλλά αξιόπιστο, ταξίδι αναζήτησης της αλήθειας!

Υπεύθυνη εκπομπής: Μαρίκα Μαυρομμάτη

Επιμέλεια  εκπομπής: Στέλλα -Μαρία Ζώη

Αρχισυνταξία εκπομπής: Χαρά Αναστασάκη, Ελισάβετ Χατζοπούλου

Σκηνοθεσία: Γιώργος Μουκάνης

Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου

Head of Productions: Σάββας Βέλλας

Executive Producer: Τόνια Σαγιάκου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook