Το Σάββατο 15 Ιουλίου, ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα αποβιβάζονται σε Ηρακλειά, Σχοινούσα και Δονούσα.

Το Happy Traveller συνεχίζει τις καλοκαιρινές εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά και οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δύο πρωτότυπα επεισόδια. Το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουλίου, οι ταξιδιώτες μας επισκέπτονται Ηρακλειά, Σχοινούσα, Δονούσα και Κουφονήσια.

Το Σάββατο 15 Ιουλίου, ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα αποβιβάζονται σε Ηρακλειά, Σχοινούσα και Δονούσα.

Στην Ηρακλειά, βλέπουν τους βασικούς οικισμούς του νησιού, τις πιο όμορφες παραλίες, το παλιό κάστρο και την εντυπωσιακή σπηλιά του Κύκλωπα καθώς και το σπήλαιο του Αγίου Ιωάννη. Γνωρίζουν ντόπιους και πηγαίνουν με βάρκα στη νότια πλευρά για να δουν το διάσημο όρμο της Αλιμνιάς με το βυθισμένο αεροπλάνο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Στη Σχοινούσα, περπατούν στη γραφική χώρα, επισκέπτονται πολλές από τις ειδυλλιακές παραλίες του νησιού, βλέπουν όμορφα εκκλησάκια, θαυμάζουν κυκλαδίτικους ανεμόμυλους και δοκιμάζουν τοπικές γεύσεις. Στη Δονούσα, κάνουν βόλτα στον κεντρικό οικισμό, περπατούν ως την παραδεισένια παραλία Κέδρος και στη συνέχεια, φτάνουν στην Καλοταρίτισσα με το γραφικό χωριό και την απίστευτα όμορφη παραλία. Το πρώτο μέρος του ταξιδιού στις μικρές Κυκλάδες ολοκληρώνεται στην παραλία Τρυπητή της Δονούσας με την εντυπωσιακή σπηλιά στον βράχο.

default

default

Την Κυριακή 16 Ιουλίου, οι ταξιδιώτες μας συνεχίζουν το καλοκαιρινό τους ταξίδι στις Κυκλάδες και επόμενος προορισμός τους είναι τα παραδεισένια Κουφονήσια, από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς των τελευταίων χρόνων.

default

Φτάνουν με το πλοίο στο λιμάνι και αμέσως αντικρίζουν την παραλία Άμμος μπροστά στον κεντρικό οικισμό, μια από τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας. Εξερευνούν από άκρη σ’ άκρη το μικροσκοπικό Άνω Κουφονήσι, περιπλανιούνται στα σοκάκια της χώρας και πηγαίνουν στο ψηλότερο σημείο του νησιού για να απολαύσουν τη θέα. Θαυμάζουν το γραφικό εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία χωρίς σκεπή, φτάνουν σε σημεία με εντυπωσιακούς βραχώδεις σχηματισμούς, κάνουν βουτιά σε μία φυσική πισίνα και πηγαίνουν πεζοπορία για να φτάσουν ως το Μάτι του Διαβόλου, την εντυπωσιακή σπηλιά που μοιάζει με κρατήρα και από μέσα βγαίνει το νερό της θάλασσας. Με φουσκωτό, πηγαίνουν στην Κέρο και με καΐκι στο Κάτω Κουφονήσι για βόλτα και φαγητό.

Μαγευτικά νερά, εντυπωσιακά βράχια, σπηλιές, ευχάριστοι άνθρωποι, καλό φαγητό. Το ελληνικό καλοκαίρι στα καλύτερά του!

HAPPY TRAVELLER

Σάββατο και Κυριακή, στον ΣΚΑΪ

default

default

default

default

 

#happytraveller: ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook