Το Σάββατο 15 Ιουλίου στις 20:00, ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν στην Κύθνο, το νησί της απλότητας και της φιλοξενίας! Την Κυριακή 16 Ιουλίου το τακίδι συνεχίζεται στην Κώ.

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» μας ταξιδεύουν στους καλύτερους καλοκαιρινούς προορισμούς. Κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00 οι οθόνες πλημμυρίζουν από μαγευτικά τοπία, ατέλειωτες παραλίες και  μοναδικές «ΕΙΚΟΝΕΣ» με άρωμα Ελλάδας.

                                   

Το Σάββατο 15 Ιουλίου στις 20:00, ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν στην Κύθνο, το νησί της απλότητας και της φιλοξενίας! Εξερευνούν τη Χώρα της Κύθνου με τα όμορφα χρωματιστά στενάκια της, το γραφικό λιμάνι του Μέριχα και το παραδοσιακό χωριό Δρυοπίδα. Επίσης, επισκέπτονται την Παναγιά Κανάλα και θαυμάζουν τη θαυματουργή εικόνα, ενώ στον γραφικό οικισμό Λουτρά απολαμβάνουν ιαματικά μπάνια! Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του ανακαλύπτουν την παραλία Κολώνα, μία από τις ομορφότερες του Αιγαίου, αλλά και μερικές από τις υπόλοιπες 97 που έχει η Κύθνος.

Την Κυριακή 16 Ιουλίου στις 20:00, ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν στην κοσμοπολίτικη Κω! Μας παρουσιάζουν μερικές από τις αναρίθμητες παραλίες της Κω, όπως η Λαγκάδα, η Paradise Beach, ο Άγιος Θεολόγος και ο Άγιος Στέφανος. Επισκέπτονται το κάστρο της Αντιμάχειας και θαυμάζουν την πανοραμική θέα που προσφέρει σε όλο το νησί.  Επίσης στο ομώνυμο χωριό ξεναγούνται στο παραδοσιακό σπίτι που έχει διατηρηθεί αναλλοίωτο στον χρόνο. O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» μας παρουσιάζουν τη Casa Romana, μία εντυπωσιακή ρωμαϊκή οικία, αλλά και το μεγαλοπρεπές Ρωμαϊκό Ωδείο.

Τέλος, επισκέπτονται το Πλατάνι ή Κερμεντές, ένα ξεχωριστό χωριό στην Κω.

Ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» μας ταξιδεύουν στα πανέμορφα ελληνικά νησιά, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00 στο OPEN!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook