Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της δημοσιογράφου στον τόπο καταγωγής της.

Το τελευταίο αντίο στην Όλγα Τουλάτου είπαν σήμερα η οικογένεια της, οι φίλοι και οι συνάδελφοι, στο χωριό Φλόκα του δήμου Αρχαίας Ολυμπία.

Η έμπειρη συντάκτρια του πολιτιστικού ρεπορτάζ, κηδεύτηκε στο νεκροταφείο του χωριού, που βρίσκεται δίπλα στο θέατρο Ολύμπια, που αποτελεί και την έδρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας.

Η Ίσμα Τουλάτου έφυγε από τη ζωή το πρωί της περασμένης Κυριακής, ενώ διένυε τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.


Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, κατέρρευσε ξαφνικά τη στιγμή που βρισκόταν στο σπίτι της, μπροστά στα μάτια της ηλικιωμένης μητέρας της, τρείς μέρες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Το ΕΚΑΒ που έφτασε χωρίς καθυστέρηση δεν μπόρεσε να επαναφέρει την άτυχη γυναίκα στη ζωή καθώς ήταν ήδη αργά.


Οι γιατροί στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε έδωσαν μάχη και έσωσαν το μωράκι της ένα κοριτσάκι που τόσο λαχταρούσε να κρατήσει στην αγκαλιά της.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση η Όλγα Τουλάτου πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία, καθώς όπως φαίνεται  είχε ανεύρυσμα χωρίς να το ξέρει.

Το κλίμα στο χωριό από νωρίς σήμερα ήταν βαρύ. Ακόμα και οι κάτοικοι που δεν την γνώριζαν καλά, αλλά την είχαν συναντήσει όταν επισκέπτονταν το χωριό, ήταν συγκλονισμένοι από τον πρόωρο θάνατο σε ηλικία μόλις 52 χρόνων και ενώ ήταν ετοιμόγεννη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook