O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» φτάνουν μέχρι τα βόρεια της Νάξου, στο χωριό Απόλλωνας και τα λατομεία της περιοχής, για να θαυμάσουν από κοντά έναν αρχαίο κολοσσιαίο κούρο

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» μας ταξιδεύουν στους καλύτερους καλοκαιρινούς προορισμούς. Κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00 οι οθόνες πλημμυρίζουν από μαγευτικά τοπία, ατέλειωτες παραλίες και  μοναδικές «ΕΙΚΟΝΕΣ» με άρωμα Ελλάδας. Το Σάββατο 22 Ιουλίου και την Κυριακή 23 Ιουλίου, ο Τάσος Δούσης ταξιδεύει στη βασίλισσα των Κυκλάδων, τη Νάξο!

Το Σάββατο, οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» μας ξεναγούν στο ενετικό κάστρο της Χώρας της Νάξου και μας παρουσιάζουν την πασίγνωστη Πορτάρα, από όπου παρακολουθούν ένα ονειρικό ηλιοβασίλεμα.  Ανακαλύπτουν τις παραλίες της Νάξου με τις χρυσαφένιες αμμουδιές και τα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά όπως η Αγία Άννα, ο Άγιος Προκόπιος και η … Χαβάη.

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» φτάνουν μέχρι τα βόρεια της Νάξου, στο χωριό Απόλλωνας και τα λατομεία της περιοχής, για να θαυμάσουν από κοντά έναν αρχαίο κολοσσιαίο κούρο. Κάνουν βόλτα στο ορεινό παραδοσιακό χωριό Κόρωνος και απολαμβάνουν τη μοναδική φιλοξενία των κατοίκων του. Επίσης, επισκέπτονται το ενετικό πύργο του Όσκελου, έναν από τους ελάχιστα χτισμένους κοντά στη θάλασσα.

Τέλος, εξερευνούν τον βυθό της Νάξου και μένουν έκπληκτοι από τη θαλάσσια ζωή του.

Την Κυριακή, επισκέπτονται τα γραφικά χωριά της Νάξου Χαλκί, Φιλώτι και Απείρανθος και μας δείχνουν τη ζωή στο νησί μέσα από τα μάτια των ντόπιων κατοίκων.

Επίσης μας αποδεικνύουν ότι η Νάξος έχει παραλίες για όλα τα γούστα, από την «περιπετειώδη» Μικρή Βίγλα στην «in» Πλάκα.

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ φτάνουν με φουσκωτό μέχρι τα Κουφονήσια και μας παρουσιάζουν εξωτικής ομορφιάς παραλίες, όπως η Ιταλίδα και το Πορί.

Ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» μας ταξιδεύουν στα πανέμορφα ελληνικά νησιά, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00 στο OPEN!

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook