Ο Χρήστος Μπέλλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1933 και ήταν πτυχιούχος της Παντείου Ανωτάτης Σχολής Πολιτικών Επιστημών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με θλίψη ότι απεβίωσε την Παρασκευή, 21 Ιουλίου και κηδεύτηκε σήμερα στο Κοιμητήριο Δάφνης, ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Χρήστος Μπέλλος.

Ο Χρήστος Μπέλλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1933 και ήταν πτυχιούχος της Παντείου Ανωτάτης Σχολής Πολιτικών Επιστημών. Ως δημοσιογράφος άρχισε να εργάζεται το 1965, στην εφημερίδα «ΗΜΕΡΑ». Ακολούθως, από το 1966 και για σχεδόν τριάντα χρόνια εργάστηκε στην εφημερίδα «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ», ως διορθωτής και συντάκτης ύλης. Εργάστηκε, επίσης στο περιοδικό «Οικονομικός ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» ως διευθυντής του τμήματος διόρθωσης, έως το 1994, οπότε και συνταξιοδοτήθηκε.

Ο Χρήστος Μπέλλος που άνηκε στην παλιά φρουρά των δημοσιογράφων, ήταν ένας καλλιεργημένος άνθρωπος, με γνώσεις και ικανότητες, που υπηρέτησε το επάγγελμα του δημοσιογράφου με ήθος και ευσυνειδησία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως συλλυπείται βαθύτατα τους οικείους του και ιδιαιτέρως τις κόρες του Άννα και Ελένη Μπέλλου και τον εγγονό του Χρήστο Λογαρά. Η Ελένη Μπέλλου και ο Χρήστος Λογαράς είναι επίσης συνάδελφοι μέλη της ΕΣΗΕΑ, αφού ακολούθησαν τα ίδια επαγγελματικά βήματα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook