να βιολί, ένα κλαρίνο, κάποια κρουστά και μία ηλεκτρική κιθάρα. Μας λένε ότι σμίξανε επειδή τους αρέσουν τα γλέντια, θέλουν να παίζουν τραγούδια και να στήνεται χορός…

Ένα πανόραμα της παραδοσιακής μουσικής της χώρας μας μέσα από ολόφρεσκες, ζωντανές ηχογραφήσεις με σύγχρονα συγκροτήματα, παρουσιάζει το Δεύτερο Πρόγραμμα, κάθε Κυριακή στις 2 το μεσημέρι.

Την Κυριακή 30 Ιουλίου 2023, στις 14:00 στην εκπομπή «Η παράδοσή μας σήμερα» έρχονται τέσσερα νέα παιδιά, η Έλενα Αβραμιώτη, ο Γιάννης Μάλαμας, ο Χρήστος Αναστασιάδης και ο Κώστας Ζευκιλής για το μεγάλο φινάλε της σεζόν.

Ένα βιολί, ένα κλαρίνο, κάποια κρουστά και μία ηλεκτρική κιθάρα. Μας λένε ότι σμίξανε επειδή τους αρέσουν τα γλέντια, θέλουν να παίζουν τραγούδια και να στήνεται χορός…

Και αυτό ακριβώς θα συμβεί στις 2 το μεσημέρι, ολοκληρώνοντας αυτό τον μεγάλο κύκλο της «Παράδοσής μας σήμερα», με την καλύτερη παρέα, με κέφι και ενέργεια και με έναν ικαριώτικο για το φινάλε και με πολλές ευχές για ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσικές.

Έλενα Αβραμιώτη (βιολί, φωνή), Γιάννης Μάλαμας (κρουστά, φωνή), Κώστας Ζευκιλής (ηλεκτρική κιθάρα), Χρήστος (Τίτος) Αναστασιάδης (κλαρίνο, φωνή).

Επιμέλεια-παρουσίαση: Δήμητρα Κόχιλα

Ηχοληψία: Μιχάλης Συγλέτος
Info

«Η παράδοσή μας σήμερα», με τη Δήμητρα Κόχιλα

Φινάλε με… Έλενα Αβραμιώτη, Γιάννη Μάλαμα, Χρήστο Αναστασιάδη και Κώστα Ζευκιλή

Κυριακή 30 Ιουλίου, ώρα 14:00-15:00

Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

#defteroprogramma #ΗΠαραδοσήΜαςΣήμερα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook