Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ενώ φέρεται να έχει αφήσει σημείωμα προς την οικογένειά του «να μην τον αναζητήσουν».

Την εξαφάνιση του δημοσιογράφου Φραγκίσκου Σοφτά στην Αστυνομία έχει δηλώσει από την περασμένη Παρασκευή η οικογένειά του, ενώ πλέον, μία εβδομάδα μετά, εκφράζονται φόβοι για τη ζωή του.

Σύμφωνα με το kavalapost.gr το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ενώ φέρεται να έχει αφήσει σημείωμα προς την οικογένειά του «να μην τον αναζητήσουν». Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε στο Λαύριο.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα, έχοντας διαγράψει μία αξιοπρόσεκτη πορεία στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας και της επικοινωνίας, από το 2004 ο Φραγκίσκος Σοφτάς ζούσε με την οικογένειά του στη Νικήσιανη του Δήμου Παγγαίου και διατηρούσε την ιστοσελίδα paggaionet.gr.

Λίγες μέρες πριν την εξαφάνισή του, είχε «κατεβάσει» το σάιτ του, αναρτώντας τρεις μόνο λέξεις: «Ο κύκλος έκλεισε»…

Ποιος είναι ο Φραγκίσκος Σοφτάς
Διαβάστε κάποια σημεία από το βιογραφικό του όπως το έχει συντάξει ο ίδιος :
«Ο Φραγκίσκος Σοφτάς την δεκαετία του 1970-80 σπούδασε στην Αμερική business communication (Μ.Μ.Ε.) και έχει πτυχίο και Μηχανικού Ήχου. Από το 1985 έως το 1995 ήταν ο ιδιοκτήτης στην Αθήνα του θρυλικού για την εποχή του οπτικοακουστικού studio Tracks που ασχολήθηκε με την Δισκογραφία και την τότε ίδρυση των ιδιωτικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών καναλιών στην χώρα μας.

Από το 2004 ασχολείται με την ενημέρωση μέσω του internet, την δημοσιογραφία καθώς και με τις γραφικές τέχνες.
Παράλληλα είναι και καθηγητής ηχοληψίας σε μία από τις πιο παλαιές και έγκυρες σχολές Ήχου και εικόνας της σχολής Παπαντωνοπούλου.

Συγγραφέας του βιβλίου “Μηχανήματα εγγραφής στο Studio” 1984 Επίσης είχε την ευκαιρία να σκηνοθετήσει διάφορες εκπομπές και Video clip και πολλές εκπαιδευτικές ταινίες. Το 1994 μετά από μία προσωπική περιπέτεια υγείας πουλά το studio Τracks και φεύγει πάλι για την Αμερική.

Επιστρέφοντας ανέλαβε διευθυντικές θέσεις σε μεγάλες εταιρίες μέχρι που  το 2003 αποφάσισε να αποχωρήσει  από την έντονη ενεργή δράση και από το 2004 ζει σε ένα πανέμορφο χωρίο του όρους Παγγαίου αναπνέοντας καθαρό αέρα, αφιερώνοντας τον χρόνο του στο πιο δημιουργικό του έργο τα δύο του παιδιά! Τον Δήμήτρη και την Χίλμα. Παράλληλα ασχολείται με τις γραφικές τέχνες, το διαδίκτυο και την δημοσιογραφία».

Πηγή: kavalapost.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook