Κάθε βράδυ, μετά το σφύριγμα της λήξης, ακολουθεί ο απόηχος των μεγάλων αγώνων, αναλύσεις, σχόλια και ανοιχτές γραμμές για τους ακροατές.

Συντονιστείτε στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας και ζήστε λεπτό προς λεπτό όλη τη δράση.

Ακούστε, την Τρίτη 29 Αυγούστου στις 22:00, την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να ανατρέψει την ήττα με 2-1 από την Μπράγκα και να πάρει, μπροστά στον κόσμο του, το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Την Τετάρτη 30 Αυγούστου την ίδια ώρα και για την ίδια διοργάνωση, η ΑΕΚ έχει τον ίδιο στόχο κόντρα στην Αντβέρπ στην «Opap Arena». Η ομάδα του Αλμέιδα, μετά το 1-0 υπέρ των Βέλγων στο πρώτο ματς, ψάχνει το αποτέλεσμα που θα τη στείλει στα αστέρια!

Την Πέμπτη 31 Αυγούστου, η σκυτάλη περνάει σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Στις 21:00, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να υπερασπιστούν το 3-1 του «Καραϊσκάκης» απέναντι στην Τσουκαρίτσκι και να βρεθούν στους ομίλους του Europa League. Μισή ώρα νωρίτερα στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ, μετά το υπέρ του 2-1 στη Σκωτία, θέλει να… τελειώσει τη δουλειά με την Χαρτς και να περάσει στη φάση των ομίλων του Conference League.

Κάθε βράδυ, μετά το σφύριγμα της λήξης, ακολουθεί ο απόηχος των μεγάλων αγώνων, αναλύσεις, σχόλια και ανοιχτές γραμμές για τους ακροατές.

Όλα αυτά, εδώ!
Στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook