Κώστας Τσουρός: “Πήγα σε ψυχίατρο, πήρα αγωγή και έτσι ξεπεράστηκε”
Όλα όσα αποκάλυψε για τις κρίσεις πανικού και τις συνεδρίες με τον ψυχίατρο.
Συνέντευξη στο περιοδικό “OK!” και στον Μιχάλη Ροδόπουλο έδωσε ο Κώστας Τσουρός.
Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής στάθηκε ιδαίτερα στις κρίσεις πανικού που πάθαινε και πως κατάφερε να τις αντιμετωπίσει.
Όπως είπε:
«Είχα πολύ σοβαρά θέματα. Ήταν σε διάστημα ενός χρόνου που είχα πάθει τρεις έντονες κρίσεις πανικού. Ήμουν στην ΕΡΤ, θυμάμαι, και ένιωθα ότι πνίγομαι, πεθαίνω, και ένας καλός συνάδελφος με είχε πάει στο νοσοκομείο την πρώτη φορά. Στην τελευταία χρειάστηκε να νοσηλευτώ κιόλας, είχα καθηλωθεί στο κρεβάτι. Όταν άρχισα να συνέρχομαι πήγα σε ψυχίατρο, πήρα αγωγή και έτσι ξεπεράστηκε. Μετά άρχισα να το φτιάχνω όλο αυτό με ψυχοθεραπεία», είπε ο Κώστας Τσουρός.
«Δυστυχώς δεν φεύγει ποτέ αλλά μαθαίνεις να το αντιμετωπίζεις, όταν έρχεται ξέρεις να το σβήνεις. Η ψυχοθεραπεία που έκανα για 4 χρόνια, εκτός από τις κρίσεις πανικού, με βοήθησε να καταλάβω πολλά για τον εαυτό μου, πώς να διαχειρίζομαι τα συναισθήματά μου και να αποκωδικοποιήσω ό,τι συμβαίνει μέσα μου», πρόσθεσε ο Κώστας Τσουρός.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Ρεβεγιόν»… «ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ»: Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ – Δείτε το τρέϊλερ
- Τζένη Μπαλατσινού : Το βίντεο με τον 5χρονο γιο της στην κουζίνα του σπιτιού
- «Εκδικητικός με προσωπικότητα αλκοολικού» ο Τράμπ, ναρκομανής ο Μάσκ και «συνωμοσιολόγος» ο Βανς, λέει η προσωπάρχης του Λευκού Οίκου
- Η γιορτή της Eurovision αρχίζει στην ΕΡΤ1 την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2026, στις 19:00, με την εκπομπή «Sing for Greece – Ελληνικός Τελικός 2026 – Οι φιναλίστ»
- Η Allwyn και ο ΟΠΑΠ ανακοινώνουν τροποποίηση των όρων της συνένωσης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους
- Μητσοτάκης: Έξη μέτρα για το στεγαστικό – Επιστροφή δύο ενοικίων για εκπαιδευτικούς, νοσηλευτές, γιατρούς στην επαρχία – Επιπλέον 160 εκατομμύρια σε αγρότες και κτηνοτρόφους
- Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον Γιάννη Καραβασάνη – Φωτογραφίες
- Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με γιορτινή διάθεση μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δένδρο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook